Ambika pred svima optužuje Ekadiš!

Indijske Serije

Odbačena (1 317. ep.) 13.02.2014. – Ambika pred svima optužuje Ekadiš!

By  | 
Tina Dutta na svom rođendanskom slavlju

Tina Dutta na svom rođendanskom slavlju

Miti je zbunjena: “Ali… Kako je to moguće? Ona je jako fina… Brine pažljivo o svima nama…”
Ekadiš: “Ambika može da izgleda fino…. ali je otrovna poput otrova! Rekla ti je da sam ja slala poruke sa Akaševog telefona odavde? Dok ste svi bili u Šimli, je l’? A ja ne znam ni da koristim mobilni kako treba! Kako mogu onda da šaljem poruke? Samo razmisli! Takođe pomisli, ko je isplanirao vaš medeni mesec? Ko je rezervisao karte o svom trošku? Ko vas je poveo? (Miti se seća kako je Ambika sve isplanirala.) Samo razmisli! Kako sam ja mogla da znam da će Akaš staviti lažnu zmiju u korpu? Kako sam onda mogla da je zamenim pravom? (Miti se seća kako joj je Akaš rekao da su samo on i Ambika znali za taj njegov plan sa lažnom zmijom.) Dobro, zaboravi sve to. Da li sam bila sposobna da petljam oko kočnica auta mog sna? Reci mi! (Miti se seća i tog incidenta.) Zar da ubijem rođenog sina? Ja sam njegova majka! Znaš da mi je Akaš sve! A ventilator? Misliš li da sam ja sredila da ventilator padne? Da je moj sin spavao tamo zar ne bi njegova glava bila smrskana? Zar sam sposobna za to? Zar se ne sećaš da sam te molila zbog njega?”
Miti je sve vreme bila zamišljena: “Da, sećam se svega! Ali, recite mi! Kako je Akašev telefon dospeo u Vaš plakar?”
Ekadiš: “Mora da ga je Ambika tamo stavila! Kako ne razumeš? Onda je tebe poslala da bi ga našla! Da bi nastavila da sumnjaš da sam ja tvoj neprijatelj! (Miti se seća kako je Ambika navodno povredila nogu, pa je ona otišla da ostavi Ekadišine stvari u plakar i našla telefon.) Vidi. Ne volim te nešto mnogo. Ali ne mogu te ubiti. Zašto? Moj sin te voli više od života. Ne mogu te ubiti.”
Miti razmišlja. Zvoni joj telefon, to je Akaš. Ekadiš je moli da mu ništa ne kaže. Miti klimne glavom. Akaš je pita gde je. Kaže da se vratio kući, hteo je da priča sa njom. Zvuči zabrinuto. Miti ga pita šta se desilo, da li je sve u redu. On joj kaže da brzo dođe, ništa nije u redu, neka se brzo vrati. Ona mu kaže da dolazi. Prekidaju razgovor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U salonu su Gomti, Pavitra, Akaš, Sankrant i Ambika koja cmizdri: “Danas je svekrva prekrdašila! Pokušala je da me kidnapuje! (Gomti i Pavitra su šokirane njenim rečima.) Toliko mržnje…” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *