Ambika pred svima optužuje Ekadiš!

Indijske Serije

Odbačena (1 317. ep.) 13.02.2014. – Ambika pred svima optužuje Ekadiš!

By  | 
Akaš iz "Odbacene" kao Jack Sparow ("Pirati s Kariba")

Akaš iz “Odbacene” kao Jack Sparow (“Pirati s Kariba”)

Ekadiš: “Veruj mi. Ambika je sve isplanirala! Ne znaš ti nju! Ni ja nisam shvatala. Ono što se desilo u Šimli… zašto se desilo? Sumnjala sam na Ambiku. Ali, nisam shvatala koji motiv ima. Zašto radi sve to? A onda je ventilator pao. Shvatila sam da je to Ambika uradila. Dala sam sve od sebe da kažem to sinu. Ali, moj sin neće da me sluša. Neće mi verovati! Svima bih ispričala za Ambiku! Zato me je poslala iza rešetaka! Ipak je njen otac šef policije!”
Miti: “Ne zamerite mi, svekrvo, ali ne mogu Vam poverovati! Nakon svega što ste mi učinili… U svakom slučaju, zaboravite to. Na trenutak ću zaboraviti šta ste mi učinili. Oprostiću Vam. Ali, ja ne mogu nikada poverovati da je Ambika sposobna da uradi sve to! Nikada ne mogu poverovati da Ambika želi da razdvoji Akaša i mene! Zašto bi ona to uradila?! Vi me mrzite, zar ne?”
Ekadiš negira: “Ne, snajo! Ne! Osveta, mržnja… Sve je to bilo za Iću! Zaboravila sam to! Ostavila sam to iza sebe! Sada Ambika stoji iza svega što se desilo! Ne veruj joj!”
Miti: “Poverenje. Oba sina Vam ne veruju. Izgubili ste oba sina, svekrvo! Niko neće poverovati da je Ambika toliko zla da me želi mrtvu!”
Ekadiš: “Kunem se u starijeg sina. Kunem se u oba sina. Kunem se pokojnim mužem. Istina je. Ambika je pravi neprijatelj koji je došao u našu porodicu samo da bi nas naterao da patimo.”
Miti: “Ali, zašto bi to uradila?!”
Ekadiš: “Sve je to njen plan! Jako je pronicljiva i sposobna da spletkari ovako. Sve radi ona, ali krivicu svaljuje na mene. (Miti opet pita zašto.) Zbog osvete.”
Miti: “Zašto bi se svetila meni?!”
Ekadiš: “Snajo. Akaš je trebalo njome da se oženi. Čak su se i verili. Ali, Akaš ju je odbio. Umesto nje, oženio je tebe. To ju je jako povredilo. Ti si postala starija snaja, dok je ona mlađa. Hoće tebi da se osveti za tu uvredu i celoj porodici. To je izbrbljala jednom u ljutnji predamnom, i da šta god radila, ja je ne mogu zaustaviti.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *