Ambika pred svima optužuje Ekadiš!

Indijske Serije

Odbačena (1 317. ep.) 13.02.2014. – Ambika pred svima optužuje Ekadiš!

By  | 
Mukta

Mukta

Mukta telefonom priča sa koleginicom s posla, Menom. Saznaje od nje da se sutradan održavaju intervjui za posao. Presrećna je. Zahvaljuje joj se što joj je rekla. Završavaju razgovor. Mukta naleti na Višnua koji nosi tanjire, on ih zamalo ispusti. Ona mu uzbuđeno priča šta je saznala od Mene. Kaže da ima slobodnih mesta i pita ga da li će ići. Višnu se zamisli. Kaže joj da ona radi tamo i on ne želi da koristi njen položaj. Krene. Mukta ga zaustavi, pita ga o kakvoj koristi priča. Ko mu je rekao da će on dobiti taj posao jer je njen muž. Nije ona direktorka te kompanije, skoro je tamo počela da radi. A menadžera je srela samo jednom. Neka konkuriše u toj kompaniji kao što bi konkurisao bilo gde za posao. Onda će videti hoće li dobiti posao ili ne. A kompanija u kojoj radi ne može prevideti njegovu stručnost i iskustvo. I ako dobije posao, biće jako zabavno, ićiće i vraćaće se zajedno sa posla. Ručaće zajedno, bili bi ceo dan skupa. Jako je uzbuđena. Višnu je smiruje, kaže joj da ne sanjari toliko unapred. Mukta ga grli i drmusa, moli ga da prihvati. On napokon pristaje, kaže da će učiniti to zbog nje, grli je. Smeju se srećni. Mukta mu se zahvaljuje i kaže mu da ga voli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti i Ekadiš idu mračnim hodnikom policijske stanice. Miti se u jednom trenutku zaustavi i ponovo pita Ekadiš zašto su je uhapsili. Ova joj odgovori da danas neće lagati. Miti hoće da čuje istinu, zašto želi da je udalji iz Akaševog života. Zašto iznova i iznova želi da je ubije.
Ekadiš se okrene ka njoj, pogleda je: “Snajo, znam da razmišljaš o tome. I ja priznajem da sam bila jako nepravedna prema tebi. Stavila sam izlomljeno staklo u “altu” (crvena tečnost u koju mlada zgazi po ulasku u kuću), stavila sam kamenčiće u hranu… Ali, to je bilo u prošlosti! Više nije tako! Da! Bila sam ljuta kada si se ponovo udala za mog sina. Ali, ovaj put ništa nisam učinila.”
Miti je strogo upita: “Ako je to istina, kako je onda ventilator u mojoj sobi pao? Ko me je poslao napolje po magli u Šimli? Ko je slao poruke sa Akaševog telefona? To ste bili Vi, zar ne?”
Ekadiš: “Ne, snajo! To je bila AMBIKA!”
Miti ne veruje. “Šta to pričate! Zašto bi ona pokušala da me ubije? Slušajte, svekrvo! Ne optužujte nevinu devojku ovako!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *