Majstor laže da ga je Ekadiš podmitila!

Indijske Serije

Odbačena (1 323. ep.) 24.02.2014. – Majstor laže da ga je Ekadiš podmitila!

By  | 

 

Miti sumnja u Ambiku

Miti sumnja u Ambiku

NAPOMENA: 21.02.2014. u Indiji nije bilo epizode.

Višnu se seća kako je Mukta bila oduševljena što će ići zajedno na posao. Prevrće se u krevetu. Seća se incidenta za vreme ručka, u kafeteriji, i kako je Juvan rekao da juniori mogu kući u određeno vreme, ali da seniori imaju fleksibilno radno vreme. Stiže Mukta. Višnu se pretvara da spava. Ona ga tužno posmatra. Uzima nešto iz plakara i odlazi. Višnu otvara oči, briše suzu koja mu je skliznula niz lice.

Miti kaže Kasi da spakuje stvari za piknik, sastavila je spisak. Napolju, majstor koji je olabavio ventilator želi još novca od Ambike kako bi ćutao. Ambika ga podseća da je ona inspektorova ćerka. Majstor i dalje traži novac, pita je ko će biti ponižen ako se sazna da je inspektorova ćerka naručila tako nešto. Miti se uputila ka njima. Ambika daje majstoru novac, kaže mu da joj više ni izlazi pred oči. Miti to vidi. Seti se ko je taj čovek. Majstor krene. Miti priđe Ambiki koja se iznenadi kad je vidi. Miti je pita zar to nije isti majstor koji je dolazio kod njih. Ambika je slaže da je majstorova majka bolesna pa mu treba novac da ode u svoje selo. Hteo je nešto novca i ona ga nije mogla odbiti. Miti je uznemirena što je ona to uradila uprkos tome što zna da je ventilator pao zbog njega, pita zar ga nije nijednom pitala ništa u vezi toga. Trebalo je da ga dovede njoj. Ambika joj odgovori da već znaju da svekrva stoji iza toga, zašto da kažnjavaju tog sirotog čoveka zbog nje. Miti je pita zašto onda javno nije otkrila istinu o njemu ako je to tačno. Trebalo je da ga pošalje u zatvor.
Ambika se pravi da je pogođena: “Dobro. Sumnjaš u mene, zar ne? Zovi ga onda! Ne znam šta ti je svekrva uradila! Živele smo kao sestre! A iznenada smo postale neprijatelji! Misliš da sam ja sve to uradila!”
Miti: “Možda jesi.”
Ambika se malo iznenadi njenim rečima.
Ekadiš i njene sestre silaze niz stepenice, čuju Miti kako ispituje majstora. Pita ga zašto je došao. Majstor ponovi Ambikinu laž. Dolaze i Akaš i Sankrant. Miti kaže majstoru da je Kasa bio kući, mogao je njega da pita za novac. On odgovori da je zatekao g-đu (Ambiku) napolju, pa je tražio od nje. Pita da li je pogrešio. Miti mu kaže da jeste, olabavio je ventilator u njenoj sobi. On porekne. Miti mu strogo kaže da ne laže. Ekadiš klimne glavom u znak odobravanja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti nastavi kako je ventilator pao onog dana kad je on dolazio da popravi nešto u kupatilu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site