Mukta saznaje da joj je Ambika sestra!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 327. ep.) 03.03.2014. – Mukta saznaje da joj je Ambika sestra!

By  | 
Mukta saznaje da joj je Ambika sestra!

Mukta saznaje da joj je Ambika sestra!

Potraga za Miti je i dalje u toku. Miti razmišlja kako je došla sa severne strane, trebalo bi da ide samo u tom pravcu. Krene. Akaš je doziva. Mitin veo se zakači za granu, ona ga povuče. Deo vela ostaje na grani. Miti gleda veo.

Ambika laže Ratorea kako je zabrinuta za Miti, šuma je tako gusta. Ratore je teši, on će se za sve pobrinuti. Šalje je na spavanje da se odmori. Ona ga posluša. Međutim, i Ratore je zabrinut za Miti iako je do maločas tešio Ambiku. Misli kako je život čudan i stvari se menjaju u sekundi. U jednom trenutku Miti je bila tu sa njima i svi su bili srećni, a u sledećem je nestala i svima je nestao osmeh s lica. Sva ta sreća je zamenjena strahom i strepnjom. Pita se kada mu je sudbina dala bilo šta, da bi joj mogao verovati da će mu pružiti šansu da kaže istinu. Ako već treba nešto da preduznme povodom toga, to treba da bude odmah. Vidi da devojka stoji pored drveta (okrenuta je leđima) i pomisli da je to Ambika.
Priđe joj: “Ambika, ono što pokušavam da ti kažem… hoću da kažem sada. Molim te, saslušaj me. Nemam ni jednu reč, a kamoli one prave. Ne znam šta da kažem ni kako da kažem, ni kako ćeš se osećati. Ali, neophodno je reći. Došao sam da ti kažem da ono što znaš o svom životu… sve je to lažno i pogrešno. Znaš da ti je majka umrla čim si se rodila. To je tačno. Ali, ime po kome je znaš je pogrešno. Njeno ime je Malvika. Umrla je zbog požara. Zbog vatre koju je sama zapalila. Misliš da ti se otac zove Daramvir Čobi. Istina je da te je on odgajio. Ali, on nije tvoj otac, on ti je ujak po majci. On je Malvikin brat. Kako ja znam sve ovo? Zašto ti sve ovo pričam? Nesrećni muž koga je žena ostavila nakon nesreće… Nesrećni otac koji nije znao da ima ćerku… Koji nije znao da si ti… njegova ćerka… JA SAM TAJ NESREĆNIK! JA SAM TVOJ OTAC! AMBIKA, TI SI MOJA ĆERKA!”
Devojka se okreće. To je zgranuta Mukta. Ratore je u šoku.
Mukta: “Ja sam tvoja ćerka. Ali, ja nisam Ambika. Zašto ćutiš? Reci. Nastavi!”
Ratore: “Šta da ti kažem? Istina je ono što sam rekao. Ali, bilo je namenjeno Ambiki.”
Mukta je tužna: “Zašto? Zato što ne bih mogla podneti istinu? Mogu li ti reći nešto, tata? Mislila sam da sam ja jedina u tvom svetu. Samo ja. Tvoja mala princeza. Ali, ti živiš u još jednom svetu. Imaš još jednu ćerku. Ona može biti tvoja ćerka. ALI, NIKADA NE MOŽE BITI MOJA SESTRA!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno