Misteriozna žena je kidnapovana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 355.ep.) 11.04.2014. – Misteriozna žena je kidnapovana!

By  | 
Miti grdi kurira

Miti grdi kurira

Višnu briše Juvijeve poruke sa Muktinog telefona. Ona ga vidi da drži njen telefon pa ga pita da li je to zvao nekoga. On negira. Kaže joj da mu se učinilo da je dobila poruku, ali nije. Mukta je zbunjena, pita ga šta je sa njim, nikada joj do sada nije proveravao telefon. Može on slobodno to da radi, ali njoj se to ne sviđa. Deluje kao da je špijunira i prati šta radi. On joj obećava da više neće. Ona se vrati kuvanju.

Jutro je. Ekadiš prima neku poštu. Iza nje je Miti. Kurir traži da mu se Ekadiš potpiše, ali pošto je ona nepismena, hoće da ostavi otisak prsta. Kurir joj se smeje, kaže da u današnje vreme čak i sluge u velikim kućama znaju da se potpišu, a ona hoće da ostavi otisak prsta. Ekadiš se naljuti i počne da ga grdi, gurne mu papir iz ruke. Miti je takođe čula šta je kurir rekao pa ga strogo upita šta misli ko je on. Priđe. Pita ga hoće li da se žali na njega u njegovoj firmi. Kurir se pokunji i izvini. Miti ljutito potpisuje umesto Ekadiš. Kurir odlazi. Ekadiš da Miti koverat i krene iznervirana. Miti hoće nešto da joj kaže, ali ova je već otišla.

Juvrađ očekuje da dođe Mukta. Gleda na sat. Ona ulazi u firmu, raspoložena je. Pita recepcionera za neki sastanak dok je Juvrađ odmeri od glave do pete. Pita se da li izgleda tako srećno zbog njihovog budućeg susreta. Drago mu je ako je tako. Priđe joj. Pozdravljaju jedno drugo i tom prilikom ga Mukta nazove g-dinom. On je podseti da treba da ga oslovljava samo imenom, ali ona opet doda ono “g-dine”. Juvrađ hvali njeno brzo odgovaranje na poruke. Ona se zbuni, pita kakve poruke. Zatim kaže da je, zapravo, dugo bila odsutna, pa mora brzo odgovarati. On kaže da mu je drago što je pristala (da se nađu). Ovaj put mu izgleda da je zaista spremna. Mukta se nasmeje pa mu odgovori da je on toliko bio strpljiv povodom njenog odsustvovanja da nije mogla da kasni s javljanjem. On joj kaže da ne zove to “javljanjem”, deluje kao da su stranci. Ona se opet nasmeši, pita je li u redu da to nazove odgovorom. Pita ga kada da dođe, kada je sastanak. Juvrađ u sebi pomisli kako verovatno njihov susret naziva sastankom zbog recepcionera koji je u blizini. Kaže joj da je jako uzbuđen zbog tog sastanka. Ovaj put mora da ostvari svoju neostvarenu želju. Javiće joj do uveče porukom vreme i mesto. Ona se složi i okrene se ka recepcioneru, pita ga za neke podatke. Juvrađ odlazi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno