Ratore i Tapu se venčavaju!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 363.ep.) 23.04.2014. – Ratore i Tapu se venčavaju!

By  | 
Mukta i Miti pomažu Rtoreu

Mukta i Miti pomažu Ratoreu

Ratore traži blagoslov od Damini i dobija ga. Miti mu čestita. On joj se zahvaljuje, ali kaže da drugu želju nije mogao da ispuni – u vezi Ambike. Pokušao je da je poseti, poneo joj je i neke knjige kako bi čitala i mislila na neke dobre stvari, ali oseća da ona i ne želi da se promeni niti da nauči nešto. Neće se vratiti na pravi put sve dok joj se nešto loše/krupno ne desi. Ne treba niko ništa da joj priča niti da ide da je posećuje. Ne može da joj oprosti ono što je priredila Miti. Miti mu odgovori da bi prošlost trebalo ostaviti u prošlosti jer će inače loše delovati na njihovu sadašnjost i budućnost. To njena nana stalno priča. Ratore se slaže. Treba živeti punim plućima, budućnost je poput zatvorenog dlana, niko ne zna šta će se desiti. Ponovo zahvaljuje Miti.

Neku devojku prodaje ujak u istom onom bordelu, jer nema para da vrati kredit koji je tu uzeo. Kađri ih posmatra uplašena. Devojka plače i ne želi da ostane tu, ali njen ujak nema izbora.

Miti i Mukta su udesile Ratorea za venčanje. On je nervozan. Devojke ga zadirkuju da izgleda poput tinejdžera i da su našle konja na kome će da se pojavi kao u venčanjima iz bajki. On im “pripreti” da će onda odustati od venčanja i devojke mu kažu da će ići kolima. Kreću.

Neke žene stavljaju mehendi na Kađrine ruke. Ona sedi i plače. Dolazi Maharani. On kaže Kađri da je to jedini dom gde je devojka mlada, samo se mladoženje smenjuju. Ona je postala mlada jednog čoveka i videla je šta se desilo, njegovi su je prodali. No, tu će ona svakog dana i svake noći biti mlada. Savetuje je kako da mami muškarce. Kađri je u šoku i i dalje plače. Na kraju pljune Maharani. On podigne ruku da je udari dok ga ona gleda pravo u oči. On počne besno da aplaudira. Obećava joj da će zažaliti što je to uradila. Kađri nastavi da plače. Mahrani odlazi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno