Miti saznaje da je Juvrađ imao plastičnu operaciju!

Indijske Serije

Odbačena (1 383.ep.) 21.05.2014. – Miti saznaje da je Juvrađ imao plastičnu operaciju!

By  | 
Miti Četerđi

Miti Četerđi

Bolnica

Akaš se priseća nesporazuma s Višnuom (u bordelu kad su bili). Dolazi Miti, seda kraj njega. Pita ga da li to razmišlja o Višnuu. On joj odgovori da ne shvata, oboje znaju da nije prejako udario Višnua i da ga nije bilo kad se vratio po njega. Takođe, znaju i da postoji neko ko ga je pretukao i odveo odatle. Pita se kako su slike stigle do Mukte, ko stoji iza toga. Miti izgovori Juvanovo ime, što iznenadi Akaša. Miti doda da nije sigurna, ali svi dokazi ukazuju na njega. Njih dvoje čuju dve med.sestre kako razgovaraju o Mitinom boravku u bordelu. Akaš im brzo i iznervirano priđe i izgrdi ih. Miti ga smiruje, stavlja mu ruku na rame. Akaš je uzme za ruku i kaže sestrama da je Miti njegova žena i neće dopustiti da je vređaju. Neka razmisle dobro pre nego što nešto slično budu rekle o bilo kome. Sestre se stide. Dolazi doktor i kaže Akašu da se smiri, zar ne shvata da su u bolnici. Ovaj mu odvrati da je njegovo osoblje to koje treba da shvati nešto. Doktor naredi sestrama da se vrate na posao. Sestre pokunjeno odlaze, kao i doktor. Miti potom kaže Akašu da nju nije briga šta drugi pričaju jer je on uz nju. Njih dvoje krenu. Međutim, Akaš dobija poziv od jedne novinarke koja, naravno, poteže pitanje Mitinog kidnapovanja i boravka u bordelu. Akaš se nervira i pita je kako bi bilo da se to desilo u njenoj porodici. To rade samo zbog publiciteta. Prekida poziv. Miti stoji zamišljena. Akaš je polako dodirne po ruci i upitno pogleda. Miti mu odgovori da je dobro, takva pitanja su neizbežna. Pita ga da je odbaci kući. On je pita da pođe s njim na posao. Miti odgovori da će se on opet iznervirati ako neko nešto kaže u kancelariji, pa je bolje da ona ode kući. Akaš se buni, ali ga ona zamoli. Krene. Akaš je napet, gleda za njom.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Nani nije pravo što mora da sedi u bolnici zbog Višnua. Pored nje su mob.telefoni. Zazvoni Đogujev telefon pa se ona javi jer on nije tu. Kaže da Đogi trenutno ne može da se javi. Ista novinarka koja je zvala Akaša sada postavlja ista pitanja Nani. Nani je zadovoljna činjenicom da bi mogla biti na TV-u, jer, novinarka joj predlaže intervju uživo, pa daje svoj privatni br.telefona. Završavaju razgovor. Nani smišlja kako da ocrni Miti. Smeje se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  14 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site