Akaš i Ratore hvataju Juvrađa!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 392.ep.) 03.06.2014. – Akaš i Ratore hvataju Juvrađa!

By  | 
Akašu se priviđa Miti

Akašu se priviđa Miti

Akaš i Miti - iluzija

Akaš i Miti – iluzija

Akaš dodiruje Mitin stomak

Akaš dodiruje Mitin stomak

Akaš sedi na kiši i razmišlja. Neko nadnese kišobran nad njega. On to primeti pa podigne pogled i ugleda lepu Miti sa velikim stomakom. Obraduje se, smeše se jedno drugom. Ona mu stavlja ruku na svoj stomak kako bi osetio bebu. Iznenada, shvati da je to samo iluzija i nestaje mu osmeh s lica, gleda unaokolo ne bi li video Miti. Pomisli kako, iako je Juvrađ Mitin brat, ubio je njeno dete.

Doktor govori Tapu da kod Višnua nema više nikakvog poboljšanja i nema potrebe da više ostane u bolnici, jer to nije garancija da će se oporaviti. Mogu ga odvesti kući jer se njegovo stanje neće promeniti. Mukta je očajna, ne može da veruje. Uznemireno kaže Tapu da kaže doktoru da će Višnu morati da se oporavi zbog nje i njihove bebe. Doktor im kaže da je Višnu poput beživotnog tela, što šokira Muktu još više. Viče da je ona njegov život. Tapu pokušava da je umiri. Mukta je moli da natera Višnua da se oporavi zarad nje i bebe. Mora da se oporavi. Plače. Tapu je grli. Mukta se seti kako je proklela Miti i kako joj je Akaš rekao da je sada dobila šta je htela. Kaže Tapu da je kažnjena zato što je proklela Miti, zato joj se sada sve to dešava. Miti je izgubila bebu, a njoj se događa to sa Višnuom. Napravila je veliku grešku. Ne sme izgubiti Višnua. Moli da ga spasu. Tapu je tužna zbog nje, grli je.

Noć je. Miti je u krevetu, spava. U snu moli Akaša da joj oprosti jer zna da je ljut na nju. Prene se iz sna nakon što joj pred oči iskoči scena kako je Juvrađ gura. Pogleda ka prozoru i spazi kraj njega Akaša. Odmah ustane iz kreveta i priđe mu, polako ga zagrli s leđa. On samo ćuti i gleda u daljinu.
Miti: “Znam da si ljut na mene, ali, veruj mi, nisam to namerno uradila. Izvini što nisam mogla da ispunim obećanje koje sam ti dala. Znam da je nemoguće da mi oprostiš. Nijedno od nas dvoje ne može oprostiti ono što se desilo, ali, ne želim da se zbog toga stvori jaz među nama. Žao mi je!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno