Akaša hapse zbog napada na policajca!

Indijske Serije

Odbačena (1 404.ep.) 19.06.2014. – Akaša hapse zbog napada na policajca!

By  | 
Miti

Miti

Mukta ispriča svima da je videla Damini i Miti u busu kako odlaze van grada. Oni ne mogu da veruju da bi njih dve otišle, a da im ne kažu. Mukta kaže da je vikala za Miti, ali je bus otišao. Doda i da ju je Miti slagala, rekla joj je da je kući, a u stvari je bila na stanici. Ratore se pita da se nešto nije desilo između Akaša i Miti. Kana šokira sve kada dođe i kaže im da je Daminina soba prazna. Nani ne može da shvati zašto bi Damini uradila tako nešto. Kaže Mukti da su ona i Miti toliko bliske, pa opet, ona joj ništa nije rekla. Đogi grdi Nani što čak i u takvom trenutku mora da podbada. Nani se, kao i uvek, pravda, rekavši da se ljudi jave kad napuštaju kuću. Svi su sad zabrinuti zbog njih dve. Đogi joj kaže da prestane. Mukti se to ništa ne sviđa. Divja joj kaže da se smiri jer nije dobro za bebino zdravlje da bude napeta. U tom trenutku u kuću trčećim korakom uleti Akaš, dozivajući Đogija. Kana ga uznemireno pita gde su Miti i Damini. Pita ga i da li se nešto desilo između njega i Miti. Đogi zaustavlja Kanu i kaže Akašu da govori. Akaš im kaže da nigde nije mogao da ih nađe. Priznaje da je bar jednom trebalo da popriča s Miti. Đogi ga uverava da će sve biti u redu. Akaš traži pomoć od njih. Ratore pita Muktu za broj autobusa. Ona mu ga daje. Ratore i Akaš odlaze da nađu Miti i Damini. Nani se nervira zbog novonastale situacije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Miti se trudi da ne zaplače. Damini stavlja svoju ruku preko njene u znak podrške.

Bus staje pored štanda s hranom. Putnici izlaze da kupe hranu. Miti se seća kako je u prošlosti kupovala hranu na štandu, s Akašem. Damini shvati da se Miti setila nečega iz prošlosti. Kaže joj da će uspomene nastaviti da naviru i moraće mnogo bola da podnese. Miti odgovori da je spremna da podnese taj bol kako Akaš ne bi bio tužan. Kaže kako je svekrva bila u pravu kad joj je rekla da bi trebalo da učini bilo šta kako bi ostvarila Akašev san. Suze joj klize niz lice. Doda kako Akaš želi i bebu, ne samo nju, Miti. Malo će ga boleti, ali će je onda zaboraviti za par dana (bravo, Miti! tolika ljubav, a ona govori o zaboravu za par dana! što se ne zapita da li će njoj trebati par dana da njega zaboravi! eto koliko jakom smatra Akaševu ljubav! sramota! – prim.prev.). Neko drugi će zauzeti njeno mesto i on će dobiti dete sa tom ženom. Život će mu se zauvek promeniti. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *