Ašfag laže inspektora da mu je Miti rođaka!

Indijske Serije

Odbačena (1 411.ep.) 30.06.2014. – Ašfag laže inspektora da mu je Miti rođaka!

By  | 
Na obali reke

Na obali reke

Miti: „Da… Nisam!“
Ašfag: „Znam da nećeš priznati!“
On ponovo pominje njene navodne lekove i stavi joj jednu tabletu u usta. Miti pravi face. Ašfag je gleda i smeši se, podigne obrve. Kaže inspektoru da joj je lek sad sišao u stomak i za sat-dva biće kao oni. Zahvaljuje mu što ju je spasio, da su je našli vojnici, do sad bi bila mrtva.
Inspektor je i dalje sumnjičav: „G-dine! Molite se da taj lek deluje i da joj se povrati pamćenje. Inače će Muštag Ansari morati da se pobrine za to! Odnosi i dužnost se ne trebaju mešati.“
Ašfag i Miti odlaze.

Ašfag je ljut na Miti. Miti mu kaže da ništa ne zna i ne želi da zna. Ne zna kako je dospela tu, u Pakistan i ne zna zaštoje išla u policiju. On pita Alaha zašto se suočava s ovom mukom. Pokazuje joj na Tavi reku i tačno mesto odakle su je on i njegov otac spasili. Kaže da su je oni spasili, odveli kući i lečili je. Dok je bila u nesvesti, mrmljala je nečije ime – Akaš.
Akaš je i dalje negde napolju. Miti misli na njega. Akaš tužno gleda unaokolo. Ašfag kaže Miti da zna da je Akaš indijsko ime. Miti mu kaže da je ona Indijka, zove se Miti.
On zaključi da je došla iz Đamua, pa doda: “Trebalo bi da se svađaš s ovom rekom jer te je ona donela ovde! Nemoj se svađati sa nama. Ti si Indijka i zato nemoj ići u pakistansku policiju. I ti i mi ćemo upasti u nevolju.“
Pruži joj novine u kojima piše o eksploziji. Ispriča joj detalje jer je novost pisana na urdu jeziku. Kaže joj da policija Indije i Pakistana sumnja da je za eksploziju kriva žena i baš nju traže. Ako bi ona sada otišla u policiju uhapsili bi je zato što bi pomislili da je terorista. Miti je šokirna.
Ašfag: „Moji misle da si nedužna, ali ti si za mene problem.“
Miti: „Zašto si me onda spasio?“
On viče na Alaha pitajući ga zašto mu je poslao Miti. Miti je zabrinuta za Damini. Želi da se vrati kući, svojima. On joj kaže da ne plače, pruža joj maramicu. Miti sama obriše suze.
Ašfag: „Pođi sa mnom mojoj kući. Naćićemo neki način da te pošaljemo nazad. U svakom slučaju, niko neće poverovati u tu priču da si Indijka i da si stigla ovamo plutajući u reci od Đamua. Bićeš bezbedna u našoj kući.“
Miti opet plače. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site