Akaš se raspituje za Fidu u nekom hotelu!

Indijske Serije

Odbačena (1 427.ep.) 22.07.2014. – Akaš se raspituje za Fidu u nekom hotelu!

By  | 
Ambika preti da će se osvetiti svima

Ambika preti da će se osvetiti svima

Ratore je mislio da se Ambika promenila

Ratore je mislio da se Ambika promenila

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ambika se cinično smeje

Ambika se cinično smeje

Ratore

Ratore

Ambika se ironično nasmeje videvši Ratorea. Grubo razgovara sa njim. Ratore se takođe nasmeši i blago odmahne glavom, kaže joj da je mislio da će je zatvor promeniti. Ambika besno odgovori da je mržnja u njoj sada još veća i osvetiće se svima, pogotovo njemu. Ratore taman krene, kad ga Ambika cinično upita za Miti. On zastane pa se okrene, iznenađen je otkud ona zna da je Miti nestala. Ambika s osmehom odgovori da jeste u zatvoru, ali je dobro obaveštena. Ratore ode. Ambika počne da se smeje kao luda. Iz njene ćelije se na zidu može videti Mitina fotografija među ostalim fotografijama osoba koje se vode kao nestale.

Akaš se vratio kući. Damini ga puna nade zapitkuje, ali Akaš nema nikakve informacije. Ona je razočarana. Akaš joj kaže da je osetio da mu je Miti blizu. Seća se kako mu je njena fotografija upala u reku i šta mu je rekao kondukter. Damini mu kaže da su u pol.stanici nacrtali Fidin fotorobot. Doda da je bila i u hramu. Razvije novine u kojoj je prasad da ga da Akašu, a onda u novinama primeti Fidinu sliku. Zgrane se. Akaš je pita šta je bilo.
Damini: “FIDA! Fida!”
Akaš pročita vest, deluje šokirano.

Akaš stiže u neku vrstu hotela. Recepcioner ga pita želi li sobu. Akaš želi da zna da li je Fida odsela tu. To čuje neki mladić i šokira se. Recepcioner proverava, ali kaže da nema nikog pod tim imenom. Zazvoni telefon, recepcioner se javi pa šalje momka, koji se zabrinuo na pomen Fidinog imena, da ode u neku sobu. Momak staje pored Akaša, zagleda ga. Recepcioner ga tera da krene već jednom. Momak odlazi. On poziva Asgara, koji je sa Šoabom i još nekim čovekom na nekom mračnom mestu, i informiše ga o tome. Asgar je šokiran. Pita momka ko je traži. Momak odgovori da ne zna. Asgar mu kaže da pazi na Akaša. Potom prenosi Šoabu šta je saznao, ali mu kaže da ne brine. Imaju veliku misiju koja tek sledi i niko ih neće zaustaviti.
Akaš pokazuje recepcioneru Fidinu sliku. Ovaj mu kaže da je ta devojka zavedena pod drugim imenom – Roksana. Akaš je zbunjen. Recepcioner mu daje letak, za koji kaže da ga je dobio od Fide i njenog muža. Na letku je promocija o skupu Indijaca i Pakistanaca koji treba da se održi. Akaš odluči da ode na taj skup. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *