Ansari saznao istinu, uhapsio Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 445.ep.) 15.08.2014. – Ansari saznao istinu, uhapsio Miti!

By  | 
Ašfag i Miti razgovaraju

Ašfag i Miti razgovaraju

Asgar slaže da uveče nije bio kod kuće. Ašfag je opet zbunjen. Ansari napokon ode. Asgar se u sebi razmišlja: “Imam jako malo vremena! Ova priča postaje sve komplikovanija! Moraću što pre da ispunim svoju misiju inače ću biti u problemu!”

Akaš se probudi s glavoboljom. U tom trenutku uđe Juman s čajem. Akaš mu kaže da ne shvata zašto zaključava vrata od spolja. Ovaj mu odgovori da ga traži policija, zaključava vrata kako niko ne bi posumnjao da se neko krije unutra. Akaš pita šta ako mora da izađe, dosadilo mu je da sedi u sobi. Osećaće se bolje ako se nadiše svežeg vazduha. Juman ga odvraća od toga, kaže da bi i Asgara tako mogli uhvatiti. Akaš se složi. Kaže da je u očima pakistanske policije on zločinac. Juman mu kaže da ne brine dok je Asgar tu. Odlazi iz sobe. Akaš se pita zašto se oseća tako slabo.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Po nalazima s obdukcije Halidovog tela, metak je ispaljen iz neposredne blizine. Ansari razmišlja kako niko nije čuo pucanj. Jedan od njegovih policajaca misli da je na pištolju možda bio prigušivač. Ansari smatra da je Halid sigurno video ubicu, a to znači da to može biti neko baš iz kuće, inače bi čuli Halidove povike.
Pita se: “Da li to znači da porodica gdina Rizvija poznaje ubicu i da pokušava da sakrije istinu od nas?”
On se iznenadi kada ugleda Sabu u pol. stanici.
Ona mu kaže: “Porodica je pružila utočište toj ubici!”
Ansari joj ponudi da sedne. Saba mu kaže da je došla tu jer je kući niko ne bi pustio da kaže istinu. Potom doda da je Halidov ubica njihova gošća, Miti. Ansari je šokiran saznavši da je Fida u stvari Miti.
Saba traži od njega da je uhapsi, ali ovaj želi da čuje sve od početka: “Ko je ona i kako je dospela ovamo? Zašto se osećam kao da sam već negde čuo ovo ime pre par dana? Indijska policija je zvala zbog neke Indijke. Njeno ime je isto Miti!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  30 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site