Mukta je shvatila šta Višnu radi!

Indijske Serije

Odbačena (1 515.ep.) 27.11.2014. – Mukta je shvatila šta Višnu radi!

By  | 

download

Ovo je “muzički” post! Šta to znači? Da možete slušati muziku i čitati sadržaj epizode! Kako? Na vrhu stranice kliknite na “play” dugme (crvene boje). Uživajte!

Rani je u holu sa Akašem i Ekadiš. Pita Ekadiš je li videla kolika je ta “engleska škola”, ona ju je videla spolja. Kad bude pošla u školu vredno će učiti. Tata će biti ponosan na nju. Akaš se smeši, siguran je da hoće. Rani nastavi da zapitkuje Akaša o školi, ovaj joj odgovara. Miti i Nandini siđu niz stepenice. Rani se oduševi kad vidi sređenu majku, kaže kako izgleda drugačije. Nandini joj kaže da moraju ići u njenu školu koja je sigurno ogromna i ima puno ljudi, zato mora lepo izgledati. Akaš i Ekadiš je iznenađeno pogledaju.
Ekadiš je upita: “Hej! Zar ćeš ti da ideš s Rani? Jesi li poludela? Neka Miti ide sa njima. Zaboravi na to da će je (Rani) primiti ako pođeš ti!”
Miti: “Akaše, Nandini će ići sa tobom. U pitanju je Ranin upis. To je velika stvar za roditelje. Želim da Nandini pođe sa tobom.”
Akaš: “A ja želim da ti pođeš sa mnom. Miti, moraš biti tamo, sa nama.”
Miti odgovori da joj je žao, pošla bi sa njim, ali mora sa Damini kod lekara. Kući nema nikoga, a ona ne može ići sama. Poćiće drugi put. Nandini i Rani odu. Malvika je zadovoljna. Akašu nije drago. On pođe, kad ga Miti zaustavi i da mu sako (onaj koji mu je Nandini poklonila) da obuče. Akaš ga uzme i ode bez reči. Ekadiš kaže Miti da to što radi izgleda vrlo velikodušno, ali neka pita nju, koja ima više iskustva. Daje svoja prava i položaj drugoj ženi. Ta žena će joj sve uzeti i kasnije će se kajati. Neka upamti njene reči. Ode, kao i Malvika.
Miti u sebi pomisli: “Ne znam, majko, kakve će biti posledice mojih dela. Ali, ne želim da oduzmem bilo čije pravo zbog svoje sreće. Nandinina prošlost je prošlost. Ali, danas je važan dan za nju. Gledaće kako joj ćerka kreće u školu. Šta bi je drugo više usrećilo?” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

223 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *