Miti poseče venu na ruci!

Indijske Serije

Odbačena (1 530.ep.) 19.12.2014. – Miti poseče venu na ruci!

By  | 

1

Miti pođe da skloni uvele vence.
Ekadiš: “Stani, snajo! Uvelo cveće je kletva zlog duha! Nemoj se približavati hramu da ga ne oskrnaviš!”
Miti i Damini su šokirane njenim rečima. Ćameli ih posmatra s izvesne daljine i smeška se. Miti otrči odatle povređena. Damini pođe za njom. Ekadiš tera Gomti da svuda unaokolo poprska svetu vodicu i uredi hram.

Akaš je na groblju. Razgovara s Višnuom preko telefona. Kaže da je došao tu gde mu je rekao da dođe, i to sa sve policijom, ali ništa nisu našli. Višnu je zbunjen. Akaš ga pita je li siguran da je trebalo tu da dođe. Višnu odgovori da je jasno čuo. Akašu priđu policajci, on prekine razgovor. Inspektor grdi Akaša da mu uvek dolazi s neproverenim informacijama. Pitaju ga gde je leš Aslama Kana. Akaš počne da im priča da je dobio tu informaciju, ali ga inspektor prekine i kaže mu da oni ne mogu čoveka optužiti bez ikakvog dokaza. Oni traže Aslama, neka ih pusti da rade svoj posao, neka im ne traći vreme. Akaš se izvinjava. Inspektor ode s ostalima. Akaš pogleda unaokolo pa pođe i on. Prođe pored Kane (ne vidi ga) koji stoji u senci. Kana pomisli u sebi kako je sad potpuno siguran da su se Akaš i Višnu urotili protiv njega. Višnu ga špijunira. Ne znaju oni na šta je on sve spreman. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site