Ćameli planira da otruje Miti!

Indijske Serije

Odbačena (1 536.ep.) 29.12.2014. – Ćameli planira da otruje Miti!

By  | 

download (3)

Ovo je “muzički” post! Šta to znači? Da možete slušati muziku i čitati sadržaj u isto vreme! Kako? Na vrhu stranice kliknite na “play” dugme (crvene boje). Uživajte!

Prevod: Sonja i Tempesta

Kisses hugs graphics

Zla sila uđe u Guru ma dok sedi ispred vatre i baca nešto u nju. Mukta požuri napolje. Guru ma nastavi sa obredom. Miti se oseti čudno, loše joj je. Svi se zabrinu. Damini brzo da Akašu sindur, da ga stavi Miti. On to i učini, pa se Miti oseti bolje. Akaš je drži za ruku. Guru ma je nezadovoljna jer vidi da ne uspeva. Viče kako to nije moguće. Nastavi s obredom. Miti se opet oseti loše. Damini im kaže da odmah moraju obići 7 puta oko svete vatre. Ona i Akaš pomognu Miti da ustane. Miti i Akaš se uhvate za ruke i krenu. Miti posustaje. Guru ma i dalje vrača. Međutim, njena vatra počinje da se gasi. Ona u neverici kaže Ćameli kako njene moći nemaju uticaj na Miti. To se nikad ranije nije desilo. Ćameli je zabrinuta. Guru ma opet pokuša, koncentriše se. Miti je loše, ne može da nastavi. Guru ma se zadovoljno smeje, njena vatra se rasplamsala ponovo. Akaš podigne Miti u naručje kako bi zajedno nastavili hod oko svete vatre. Kod Guru ma se vatra opet zagasi. Ona je opet besna. Miti i Akaš završe obilaženje oko svete vatre. Akaš i Damini pomognu Miti da sedne. Bolje joj je. No, Guru ma ne odustaje tako lako, nastavlja s obredom. Miti se nanovo sloši. Damini da Akašu da stavi Miti oko vrata mangalsutru. Miti ima napad, ne dozvoljava da joj se stavi mangalsutra. Damini, Ekadiš i Višnu je drže. Akaš joj napokon stavi mangalsutru.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site