Nandini predloži Miti da usvoji Kaninu ćerku!

Indijske Serije

Odbačena (1 545.ep.) 12.01.2015. – Nandini predloži Miti da usvoji Kaninu ćerku!

By  | 

capture-20150112-191520 capture-20150112-191630

Policijski inspektor ih pita ko je ubio Kanu. Akaš mu objasni celu situaciju. Kana je hteo da ga upuca. Nandini ga je napala da bi spasila njega. Da nije to uradila, on bi bio mrtav do sad. Miti je šokirana. Inspektor kaže šta god da je, moraće da je uhapsi. Miti upita Nandini zašto je uradila to. Nandini odgovori da je ispunila obećanje koje je dala Rani. Niko ne može ubiti Akaša dok je ona živa. Miti joj kaže da je bar trebala da misli o Rani. Nandini nije zabrinuta za Rani pošto je Miti sa njom. Ona (Miti), Akaš i Ekadiš su tu za nju. Morala je da se pokaje i to je sad urađeno. Miti pokuša da objasni inspektoru ali uzalud. Policajka stavi lisice Nandini. Miti kaže Nandini da ne brine. Akaš će uraditi nešto. Nandini ih pogleda jednom i onda ode sa policijom u policijskom džipu. Miti kaže da moraju uraditi nešto da spasu Nandini. Ona nije kriva za ovo. I Akaš zna to. Kaže Miti da ona ostane sa Rani. On će otići u policijsku stanicu sa njegovim advokatom. On će uraditi nešto i izbaviti Nandini iz zatvora. Zamoli je da ona ostane tu. Potom ode.

Rani se probudi i pita za Miti. Ekadiš je uverava da će ona doći. Rani želi da ide kući. Ekadiš se složi da je odvede kući dok je doktor opusti. Rani kaže da je potpuno dobro. Ona će se pobrinuti za sve čim stigne kući. I Nandini se iz srca promenila. Ona neće načiniti nikakvu grešku sad. Ekadiš je iznenađena.
Advokat objasni situaciju inspektoru. Inspektor ih razume ali to je ubistvo. Moraće prvo da priča sa svim svedocima. Akaš ponovi da je Kana već jednom pucao. Da Nandini nije došla da ga spasi na vreme, onda bi ga drugi metak možda povredio. Inspektor je spreman da razmotri iz svih uglova, ali prvo podnosi  zahtev za pravni pritvor. Akaš želi da vidi Nandini, ali inspektor odbije. Prvo moraju uzeti Nandininu izjavu. Akaš se pita šta će reći Rani kad ga bude pitala za Nandini. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!