Miti napada zmija!

Odbačena

Odbačena 10.01.2014. – Miti napada zmija!

By  | 
Mukta i Višnu

Mukta i Višnu

Akaš i Miti ulaze u sobu, on hvali njeno pevačko umeće. Iznenade se kada ugledaju Ambiku. Ambika se izgovara da je došla da vrati mapu, nisu svi morali da dolaze zbog toga. Akaš klimne glavom. Ambika krene, ali je Miti zaustavi. Hoće da joj pokaže nakit koji je kupila sebi i njoj. Ambika se plaši i ne želi da ostane u sobi, pa opet smišlja izgovor, kaže da je Sankrant sigurno čeka. Odlazi. Miti prokomentariše kako je čudno to što je Ambika otišla tako iznenada. Akaš kaže da je čudna. Ali, nisu došli tu na porodični piknik, već na medeni mesec. Neka Ambika provede vreme sa svojim mužem, a neka ona (Miti) posveti vreme njemu. On je podigne u naručje pa smesti u krevet. Upali vatru, a zatim joj se pridruži. Pita je kako joj se čini prvi dan u Šimli. Ona odgovori da je zahvalna Ambiki što ju je povela na tako divno mesto. Potpuno je uživala u danu. Akaš se žali kako ona nije provela kvalitetno vreme s njim danas, pa Miti pristaje da to urade sada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mukta uđe u kuću. Zatekne netaknutu hranu na stolu i zaspalog Višnua koji ju je čekao. Muku ga s ljubavlju pomazi, pa se on probudi. Kaže joj da je zaspao čekajući je. Ona mu se izvinjava što kasni. Odlazi da ponovo podgreje hranu. Višnu joj priča da je dva puta išao na stanicu da vidi da li je došla. Ona mu ispriča zašto kasni, da joj je šef zadao dodatni posao, da su je neki banditi pratili i da ju je šef dovezao kući. Višnu se zabrine, kaže da je mogla da ga pozove. Ona mu objasni da nije imala domet. Višnu kaže da je zahvalan njenom šefu što joj je pomogao kada joj je to bilo potrebno. Od sada će je on (Višnu) pratiti na posao ujutru, i dolaziti uveče po nju. Ona se složi srećna. Oni potom s ljubavlju hrane jedno drugo. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *