Miti napada zmija!

Odbačena

Odbačena 10.01.2014. – Miti napada zmija!

By  | 

Akaš spomene lažnu zmiju.11 Miti se zbuni. Akaš se seti da je Miti za trenutak stojala na nogama. Miti ga pita šta je bilo. On joj sav srećan prizna da je kupio lažnu zmiju da bi je naterao da stane na noge i baš se to i desilo. Čuje se kucanje na vratima. U sobu ulaze Sankrant i Ambika. Sankrant pita šta se desilo, Ambika je čula Mitin vrisak. Pita da li je ona dobro. Akaš se srećan vrati do Miti pa im kaže kako je ona stala na svoje noge. Ambika se neprijatno iznenadi kada vidi da je sa Miti sve u redu. Akaš hoće da Miti ponovo stane na noge, hoće da je podigne. Ona je nesigurna, ali je on ohrabruje. Pomogne joj da stane na noge. Smeše se zagrljeni i presrećni. bSankrant je takođe srećan. Samo Ambika ne može da veruje da je opet omanuo njen plan. Ona u sebi pomisli kako je mislila da će se Miti na podu boriti za život nakon što je ujede zmija, ali ona tu stoji na svojim nogama.bb

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledećoj: Ambika izvede Akaša u hodnik. Kaže mu da je isplanirala iznenađenje za njegovog brata, naručila je cveće iz obližnje cvećare pa ide da ga preuzme. Akaš se ponudi da on to učini. Ona mu kaže da bude pažljiv. Akaš seda u džip i odvozi se po jako maglovitom vremenu. Ambika priđe mestu na kome je džip bio parkiran. Vidimo da je iscurelo ulje. Ambika: “Ulje za kočnice će uskoro iscureti! Kako ćeš se sada vratiti za 10min?!”

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site