Miti napada zmija!

Odbačena

Odbačena 10.01.2014. – Miti napada zmija!

By  | 
Miti i Akaš uživaju zajedno

Miti i Akaš uživaju zajedno

Miti i Akaš su u krevetu. Ona ga pita kako je prošao njegov prvi dan. On joj romantično odgovara. Ona ga pita o astrologu, magli i ostalom što je rekao. On joj ponovi da ne veruje u to i kaže joj da ni ona ne treba da razmišlja o tome. Ona kaže da ga je pitala o tome zato što joj je bio čudan način na koji im je astrolog to rekao. On je upita da li je popila lek, ona kaže da jeste. Akaš joj kaže da ima jedan nov lek za nju (misleći na lažnu zmiju). On uzima korpu i daje joj je. Odlazi do komode da joj donese vodu (okrenut joj je leđima). Nešto gmiže ispod pokrivača na krevetu. Akaš iščekuje da se Miti šokira nakon što vidi lažnu zmiju i da stane na svoje noge. Miti pokušava da pronađe navodni lek, ali ga ne pronalazi. Akaš joj kaže da pažljivo potraži. Ona se trudi, ali opet bez uspeha. Na kraju spusti korpu pored kreveta. Za to vreme, zmija je izašla na videlo blizu Miti i uspravila se. Miti se okrene i prenerazi od straha videvši je. Zmija zasikće i krene, pa Miti vrisne Akaševo ime. On se brzo okrene i sledi kada ugleda pravu zmiju. Miti opet vrisne i brzo ustane iz kreveta, nekako se malo zadrži na nogama, ali izgubi ravnotežu i padne pored kreveta. Zmija za njom sklizne s kreveta. Miti se opet prepadne. Akaš joj kaže da bude tiha. Zmija se uspravi ispred Miti. Akaš iza nje skida svoj šal u nameri da je njime uhvati. Spušta se blizu zmije. 88Zmija nasrne, Miti se trgne. Kaže Akašu da bude pažljiv. On mahne šalom ispred zmije kako bi joj skrenuo pažnju s Miti. Zmija se okrene ka Akašu. Miti je jako zabrinuta za njega. Zmija dva puta nasrne na Akaša , ali se on na vreme povuče.
Ambika je u krevetu (Sankrant je zaspao). Ona i dalje razmišlja o zmiji. Potom začuje Mitin vrisak i trgne se. Obraduje se pomislivši da je zmija ujela Miti. Napravi se zabrinuta pa probudi Sankranta, kaže mu da je čula Mitin vrisak. Oboje odlaze da vide šta se dešava.
Zmija i po treći put nasrne na Akaša, ali bezuspešno. Miti je zgrabi svojim šalom i baci kroz prozor. Akaš brzo priđe Miti, pitaju jedno drugo da li su dobro. Pitaju se otkud ta zmija tu. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  3 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site