Akaš izlazi napolje po magli!

Odbačena

Odbačena 14.01.2014. – Akaš izlazi napolje po magli!

By  | 
Tina Dutta

Tina Dutta

Ambika neprimetno odlazi s Akaševim telefonom. Miti pogleda u pravcu gde je Ambika stajala pa se uozbilji. Akaš isprati njen pogled. Miti mu kaže da joj se učinilo da je videla nečiju senku. On joj kaže da nema nikoga. Nastave da jedu.

Mukta ulazi u zgradu u kojoj navodno treba da se održi sastanak. Shvati da su kancelarije unutra zaključane i da nema ljudi. Osvrće se, doziva šefa. Ponovo proverava adresu koju joj je Juvrađ poslao. Nastavlja da traži.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Višnua je šef pozvao u svoju kancelariju. Višnu na stolu ugleda kovertu na njegovo ime, obraduje se. Pomisli kako će i on biti unapređen, iako možda neće dobiti toliku povišicu kao što je Mukta dobila. Šef počne da mu objašnjava kako je sve teže naći strane investitore, ove godine nisu primili ni jednu donaciju. Višnu klimne glavom, kaže da razume. On nikada i nije radio za novac, zblizio se sa decom. U redu je ako ga unaprede, povišica plate nije neophodna, kao ni podsticaj. Šef mu kaže da ga nije dobro razumeo, zapravo, dobili su naređenje od viših instanci da smanje bar 40% zaposlenih. Višnu se uozbilji. Šef nastavi kako će, nažalost, morati i njega da otpuste. Višnu je šokiran.

Mukta slučajno obori kofu s džogerom, prepadne se. Lakne joj kada vidi o čemu se radi. Nastavi da traži. Opet se vrati do kancelarije pored koje je već jednom prošla, 605. Prokomentariše da to mesto izgleda kao lavirint. U poruci piše da treba da nađe kancelariju 805, sigurno nije daleko. Ipak, ne sviđa joj se to mesto, trebalo bi da ode. Ona začuje korake i zastane uplašena. Okrene se, ali ne vidi nikoga. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *