Akaš izlazi napolje po magli!

Odbačena

Odbačena 14.01.2014. – Akaš izlazi napolje po magli!

By  | 
Akaš izlazi napolje po magli!

Akaš izlazi napolje po magli!

Juvrađ je posmatra kako odlazi: “Koliko ćeš dugo voleti svog muža? Mukta, moja igra je počela! Nećes moći zadugo da budeš daleko od mene!”

Akaš traži telefon, hoće da zove majku. Miti mu daje svoj telefon. On pomisli kako je možda zaboravio telefon kod Sankranta u sobi. Odlazi da proveri. Ambika primeti da je on izašao iz sobe pa govori Sankrantu da, kao, ide do recepcije. Akaš je primeti i pozove. Ona se zlobno nasmeši jer je njen plan dobro krenuo. Akaš je pita kuda je krenula. Ona ga uhvati za ruku i povede u stranu, kaže mu da ne govori glasno jer njegov brat može saznati za iznenađenje koje mu sprema. Naručila je cveće iz obližnje cvećare pa ide da ga preuzme. Akaš joj kaže da je prilično kasno, a i vreme je loše. Zaposleni u hotelu su im rekli da ne izlaze napolje zbog vremena. Ambika kaže da ne može zbog vremena pokvariti svoj medeni mesec. Vratiće se za 5 min., ićiće kolima. Akaš se ponudi da on ode po cveće. Ambika se pretvara da se koleba, kaže, ako Akaš ostavi Miti ona se može naljutiti na nju. Akaš je uverava da se ništa neće desiti. I sama je rekla da je to na 5 min. Vratiće se za 10 min. Iskreno, misli da joj je ideja romantična. I on će uzeti cveće za Miti. Pita je gde se nalazi cvećara. Ona odgovori da je to prva cvećara na pijaci, ali je zaboravila kako se zove. On je zamoli da ne kaže ništa Miti. Ambika mu kaže da se čuva. On odlazi. Ambika je zadovoljna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akaš je napolju, traži vozača. Zatekne ga kako jede, pa se izvini. Vozač mu odgovori da može on jesti i kasnije, ali je vreme jako loše. Akaš ga moli da mu da ključeve auta. Neće se ništa desiti njegovim kolima, vraća se za 10 min. Ovaj mu ih daje, ali ga moli da vozi polako. Akaš se odvozi. Ambika priđe mestu na kome je džip bio parkiran. Vidimo da je iscurelo ulje.
Ambika: “Ulje za kočnice će uskoro iscureti! Kako ćeš se sada vratiti za 10min?!”  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *