Akaš izlazi napolje po magli!

Odbačena

Odbačena 14.01.2014. – Akaš izlazi napolje po magli!

By  | 
Tina Dutta - reklama

Tina Dutta – reklama

Ratore se zamisli: “Ovde brzo pada mrak. Ovaj grad ponovo pokušava da me porazi. Ali grad ne zna da ja više nisam Ragu. Ja sam Raguvendira Pratap Ratore! Nebitno je koliko ove laži zaklanjaju moj pogled, neću otići pre nego što saznam istinu!”

Juvrađ se, kao, izvinjava Mukti, poslao joj je slučajno pogrešnu adresu. Ona se iznenadi, zar se sastanak ne održava tu. Juvrađ negira, kaže da se održava u blizini. Proveravao je poslate poruke i shvatio da je napravio grešku u kucanju. Zato je napustio sastanak na pola i došao. Mukta se još više iznenadi.
Juvrađ: “Nisam želeo da te izgubim. (Mukta ga pogleda zbunjeno, pa se on, kao, ispravi.) Hoću reći, radnika kao što si ti. Ako se naljutiš, daćes otkaz i otićićeš. Ovaj posao od 20-40 miliona nije ništa u odnosu na dobrog radnika. Poštujem i cenim dobre ljude. Pa, da li mi opraštaš?”
Mukta mu odgovori da se stidi zbog njegovih reči, nije on to namerno uradio.
Juvrađ: “Što znači da ćeš večeras biti tamo. (Ona ga pita gde. Juvrađ se pretvara da je iznenađen.) Molim? Zar te niko nije obavestio? (Mukta odmahne glavom.) O Bože. Večeras idemo na večeru s klijentom. Svi će biti tamo. Moraš i ti biti.”
Mukta: “Oprostite, g-dine. Ne mogu doći večeras. Vidite, skoro sam se udala. Moj muž i ja samo uveče možemo biti skupa, zato. Žao mi je.”
Juvrađ: “Hajde, Mukta. To je samo na par sati. Budi na večeri, upoznaj ljude, pa idi. Pusti da te otpratim kući kako bi imala vremena da se spremiš. Hajdemo.”
Mukta mu odgovori da će uzeti rikšu. Doćiće večeras, ali će ranije otići. Ne sviđa joj se to da se ona provodi napolju dok je njen muž kući sam. Juvrađ je upita da li puno voli svog muža. Ona se stidljivo nasmeši pa klimne glavom. Krene.  (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *