Vir i Icha napokon zajedno!

Odbačena

Odbacena 15.01.2013. – Vir i Icha napokon zajedno!

By  | 

Damini otvara vrata, zaprepascena je kada ugleda Vira, sva je smetena i zbunjena. Ona ga zove da udje. I ostali su iznenadjeni njegovim dolaskom: Divja, Djogi, Rohini… Vir sedne, kaze Damini da pozove uciteljicu. Rohini odlazi kod Iche, sva srecna joj kaze da je neko dosao da je vidi i odlazi. Icha se pita ko bi to mogao biti, silazi niz stepenice, a zatim ugleda Vira, zatecena je i usporava hod. I Vir ugleda nju, seca se njihovog prvog sastanka, vencanja, ustaje sa sofe. Oni se polako priblizavaju jedno drugom, gledaju se netremice, Viru su oci pune suza. Icha ga pita da li je hteo da popricaju o necemu, mozda o skoli, u tom slucaju je mogao i da je pozove. On joj odgovara da je dosao kako bi video nju, njegovu Ichu. Istu Ichu koju je ozenio i koju je oduvek voleo. Oboje placu, njoj ispada tkanina koju je do tada drzala u rukama. Svi ih gledaju, ne mogu da veruju. Damini place, Divja je uz nju. Vir hvata Ichu za ruke, kaze joj da se njen Vir vratio i stoji pred njom. Icha mu stavlja ruke na ramena, kaze kako se on seca svega. Vir joj to potvrdjuje, kaze da se seca kako mu je spasila zivot, kako su se sreli u skoli… A ona mu nije rekla ko je ona, a toliko je patila zbog njega. Njegova porodica je krivac. Icha mu stavlja ruku na usta, oni se grle. Damini u sebi zahvaljuje Bogu, svi su srecni zbog njih (sem Nani koja i ne deluje zadovoljno). Vir prilazi Damini, zove je majkom, hoce da joj dodirne stopala, ali ga ona sva srecna i raznezena zaustavlja i blagosilja. Prilazi potom i Djogiju, kaze mu da ga je on uvek smatrao svojim sinom i taj sin se sada vratio. Djogi se smesi, grle se. Damini i Icha se grle i brisu suze jedna drugoj. Vir opet dolazi do Iche, kaze joj da od danas nema vise suza, vreme je da vrati srecu u njen zivot. Dosao je da je povede kuci, cinober na njenoj glavi jeste dokaz da je ona njegova zena jos uvek, prema tome ona ima prava na njega, njegovu kucu i porodicu. On je njen i samo njen. On joj obecava da ga danas niko, pa cak ni njegova majka, ne mogu spreciti da je povede kuci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kanha, Mukta i Surabhi su u Shraddhinoj sobi, tu je i policija. Kanha od policajca saznaje da jos uvek nemaju nikakav dokaz o ubistvu i da je u pitanju izgleda samoubistvo. Mukta protestuje, kaze da je ona nju poznavala i da ne bi to ucinila, a nije imala ni razloga za to. Bila je vesela devojka. Kanha i Surabhi je umiruju. Policajac kaze da on razume kako se ona oseca, ali oni i dalje istrazuju, odlazi. Kanha kaze Mukti kako oni nemaju nikakav dokaz protiv “Vishnua” i ne mogu nista dokazati.
Vir se pita pred Thakurovima kako jedna majka moze uraditi tako nesto kao sto je njemu uradila njegova, i kako je mogla postati neprijatelj rodjenom sinu. Djogi mu kaze da oni nista nisu mogli, on je izgubio pamcenje i ozenili su ga drugom devojkom. Smatrali su da je najbolje da cute. Vir kaze kako se dugo godina borio sa svojim umom i srcem i trazio odgovore, ali ih nije nalazio: “Postoji jedna osoba koja je izgubila svoju porodicu i sve ostalo kako bi me spojila sa mojom Ichom. To je nazvala svojom zivotnom misijom i danas sam ja ovde i povratio sam pamcenje samo zahvaljujuci toj osobi. Znate li ko je to?” Icha izusti: “Tapu.” Djogi i Divja su sokirani. Vir je zove na telefon, zacuje se zvonjava mobilnog u blizini, pa se svi okrecu ka vratima na kojima se pojavljuje Tapu srecna sto ih vidi i tuzna u isto vreme.

U sledecoj: Icha je pored Tapu, zove je da udje, ali ona sklanja njenu ruku sa svoje i odbija, gleda u Djogija koji joj je okrenuo ledja. Icha prilazi Djogiju, moli ga da oprosti svojoj cerki jer se vratila i ucinila ga ponosnim.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *