Miti se udaje za Ašfaga!

Vesti

Odbačena – Miti se udaje za Ašfaga!

By  | 
Miti se udaje za Ašfaga!

Miti se udaje za Ašfaga!

U Kolorsovoj “Odbačenoj” se javljaju interesantni zapleti odkako je Miti doživela nesreću i stigla u Pakistan.
U naredim epizodama serije, gledaoce očekuje velika drama, jer će se Miti udati!
Naš izvor kaže: “U narednim epizodama Miti će se udati za Ašfaga. Nakon što Akaša pakistanska policija proglasi teroristom, Ansari će terati Miti da se vrati u Indiju. Miti, koja ne može otići za Indiju i ostaviti Akaša samog u Pakistanu, će naći način da ostane tu. Ona će se udati za Ašfaga kako bi mogla da ostane u Pakistanu. Kada Ansari stigne na aerodrom kako bi se sreo sa Miti i pomogao joj da se vrati u Indiju, šokira se, jer ugleda Miti i Ašfaga kako dolaze kao bračni par. Miti i Ašfag će se tajno venčati i Ašfagova porodica će se iznenaditi kada sazna da je on oženio Miti. Ispitivaće ga zašto je to uradio i rećiće mu da nije trebalo tako da postupi.”
Kada smo kontaktirali Sahila, odnosno Ašfaga, evo šta nam je rekao: “Izgledam kao pravi Musliman u šrevaniju i pajama (vrste odeće) za snimanje venčanja. Miti takođe divno izgleda u haljini/nošnji.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Izvor: indiaforums

Sviđa li vam se ovakav razvoj situacije?

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *