Imli zaključava Čakor i Vivana u mračnu sobu!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1063. epizoda – Imli zaključava Čakor i Vivana u mračnu sobu!

By  | 

Imli zaključava Čakor i Vivana u mračnu sobu!
Prevod: Maya.

OBAVEŠTENJE: Zbog nove (treće) sezone serije ,,Naagin”, više subotom neće biti serija ,,Shakti” i ,,Udaan”. Nove epizode će se emitovati radnim danima. Pozdrav.

Epizoda danas kreće s Vivanom, koji ulazi u hram i gleda idol (kip) Boginje. Sklapa ruke i kreće da se moli: ,,Molim Te, daruj Surađu i Čakor sreću. Oni nikada ništa nikome nisu skrivili. Uvek su bili dobri i ceo život su se borili protiv nepravde. Neka budu srećni. Nemoj dozvoliti da se Čakorina porodica slomi. Samo ću Te moliti da vratiš sreću mojoj drugarici… Čakor. Vrati joj mir. Samo to želim… Neću više ništa da tražim. Zašto kažnjavaš nevine ljude? Pomozi nam…”
U pozadini je muzika… Vivan se moli, a onda čuje kako neko viče neke mantre (molitve, na sanskritu), pa se zbunjeno okreće oko sebe i ne vidi u blizini nikoga. Pita se ko ovo viče, odakle dopire taj zvuk. Izlazi iz hrama i vidi nekog sveštenika koji govori: ,,Ovaj dečko govori da vidi neke duhove. Zaista vidi duh devojke. Izbacićemo ovo iz njega. Duhovi su prikazi iz prošlosti i samo nam remete život…”
U palati, Čakor šeta hodnikom zamišljena i ulazi u sobu zabrinuto. Surađ je bio pijan i legao na krevet; Čakor mu prilazi, skida patike i čarape i pokrije ga. Surađ je hvata za ruku i privuče sebi.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!