Surađ odvodi Nenu u Lucknow!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1091. epizoda – Surađ odvodi Nenu u Lucknow!

By  | 

Surađ odvodi Nenu u Lucknow!
Prevod: Maya.


Čakor i Surađ se pogledaju i nasmeju. Surađ se onda našali s Nenom, a Nena se nasmeši i kaže mu da je dobro glumio – delovalo je kao da mu ta devojka (Čakor) sve u životu znači. Surađ joj obeća da će doći kući da je odvede na rođendansku zabavu Gite (Nenine drugarice), neće ovog puta kasniti. Ode. Abej se naljuti na Surađa i Čakor što su rizikovali misiju. Surađ ga opomene da spusti glas, Čakor mu je žena i ne može da je vidi u bolu. Abej ga pogleda: ,,Šta ako Čakor nije uspela da sakrije svoje lice? Koji je sledeći plan? Ako se Nena složi da je povedeš u Lucknow, a ako ne… moramo smisliti nešto drugo…”
Čakor odlučno kaže da će se Nena sigurno složiti. Surađ potvrdi.
Jašvant dolazi s Devom do neke parcele, proveri to i upuca nekog čoveka. Veli da čeka 15. avgust, niko ga ne može sprečiti tada, neka baci ovo telo negde. Ovaj se složi i nasmeje. Surađ isprobava raznu odeću i kaže da je umoran. Čakor mu daje još par stvari da obuče i kaže šta mu ne stoji lepo. Vivan dođe tu i pokaže Surađu na ovu crvenu, neka proba to jer dobro izgleda. Čakor se složi i kaže Surađu da ga Nena neće nipošto odbiti kad joj izjavi ljubav. Surađ je pita šta, napravila je taj plan već i nije mu rekla to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site