Guman ubije Vivana!!!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1108. epizoda – Guman ubije Vivana!!!

By  | 

Guman ubije Vivana!!!
Prevod: Maya.

Čakor razmišlja o Vivanu i njihovom detinjstvu. Ona misli o Vivanu i Sanvi, plače i pita se kako je upucala Vivana makar to bilo slučajno.
Inspektor dolazi tu i govori joj: ,,Popričali smo sa Surađem Rađvanšijem i gospodinom Abejem. Oni su rekli da niste namerno upucali Vivana, to je bila nezgoda. Sve tužbe se povlače s Vas. Potpišite ove papire kako bismo mogli da zatvorimo zauvek ovaj slučaj. Evo…”
Čakor potpiše papire, ali u sebi kaže da neće moći da oprosti sebi nikada. Imli je gleda i ljuta je na nju. Čakor je pogleda tužno i uplakano. Imli daje lekove medicinskoj sestri i ode do Vivana. Čakor joj priđe i pokuša da priča sa njom, ali im medicinska sestra kaže da ne pričaju tu. Imli pogleda Vivana koji je bez svesti i rastuži se. Razmišlja o svemu i plače. Surađ pita Abeja kako može da zna da je još neko bio tu. Abej veli da je neko ubio njihovog čoveka, uzeo mu uniformu i pobegao. Surađ shvata da je taj čovek jako opasan i da im može svašta učiniti, možda im je blizu i ne vide ga. Sudari se baš tada sa Gumanom i kaže mu “izvinite, doktore”. Guman se zlobno smeška, prerušio se u doktora i ode odatle. Namerava da ubije Vivana. Surađ kaže Abeju da će viti oprezan i ode. Čakor prilazi Imli i moli je da je sasluša. Imli skreće pogled i proba da ode, ali joj Čakor staje na put i govori: ,,Imli, seko, nisam učinila ovo namerno.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site