Čakor nauči lekciju Gumana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1128. epizoda – Čakor nauči lekciju Gumana!

By  | 

Čakor nauči lekciju Gumana!
Prevod: Maya.

Seljani dolaze brzo u policijsku stanicu da podnesu prijavu. Policajci ih zaustavljaju. Guman im kaže da ih puste da uđu i vide šta će on uraditi sa Čakor, svi oni treba da znaju koje su posledice kad ideš protiv njega. Inspektor zamoli ljude da sednu i sačekaju. Guman kaže sestri da ne brine, počinje da se sveti samo i neće učiniti ništa ilegalno. Vani se složi i ode. Guman se okrene ka Čakor koja stoji zavezana: ,,Puno si me namučila i smorila. Umorio sam se. Znaš i sama koja je kazna za lažnu otmicu. Znaš svoju kaznu!”
On kaže inspektoru da joj pokaže kako je to kada njega neko uvredi. Inspektoru je krivo. Guman ga izgrdi i izvređa. Natera ga da učini kako mu kaže. Policajci uzimaju štapove da tuku Čakor. Guman gleda ovo i smeje se zlobno.
Anđor se vraća kući da Imli i kaže da ju je dovela tu i rekla joj sve, ona će im pokazati pravi put sigurno. Kešu i Sugna se zapanje kada vide tu Imli. Imli gurne Sugnu i kaže da je oslobodila Gumana i strpala Čakor u zatvor. Pita šta to Anđor radi sada, žali se svima da je Kešu potkupljiv.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno