Čakor se suoči sa Imli i preti joj!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1138. epizoda – Čakor se suoči sa Imli i preti joj!

By  | 

Imli odbija da kaže. Čakor joj kaže da nije učinila pravu stvar, već joj je oprostila. Ona je plaši i krene da je davi. Imli je snažno odgurne i istrči iz sobe. Ona viče i doziva ukućane. Okupe se. Guman dođe i pita je šta je bilo.
Imli se hvata za vrat i vrišti: ,,Čakor… unutra… probala je da me udavi. Da me ubije. Pretila mi je. Ona nije plesačica. Zaključala sam je unutra. Pogledajte, dođite!”
Svi uđu u Imlinu sobu, ali nikoga nema tu. Imli traži Čakor po sobi i pretura. Surađ kaže da nikoga nema unutra. Imli kaže da je Čakor bila tu i da ju je probala ubiti. Čakor ulazi u sobu i pita ih zašto noću galame. Imli je naziva lažljivicom i kaže joj da ju je probala ubiti.
Čakor laže: ,,Tako sam mirno spavala i sanjala u svojoj sobi. Da li si poludela, šta? Ako si me već zaključala unutra kako kažeš, kako sam mogla da izađem? Zar sam ja duh? Dobro, dokazaću da nisam duh. Zašto pričaš ovo?”
Čakor uštine Imli i namigne joj uz smešak. Imli histeriše i kaže joj da ju je probala ubiti jer je Čakor. Čakor upita zašto bi je ubila, koji je razlog za to. Imli ćuti i zabrinuta je.

Najava: Imli i Čakor se prepiru. Imli pita Čakor šta će joj dati ako joj ona dâ Sanvi. Čakor obeća da će joj sve predati, neka samo prihvati ovaj dogovor i složi se. Imli prvo razmisli, a onda pristaje.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site