Surađ i Čakor su uplašeni za Anđor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1153. epizoda – Surađ i Čakor su uplašeni za Anđor!

By  | 

Surađ i Čakor su uplašeni za Anđor!
Prevod: Maya.

Teđasvini i Surađ dolaze ispred ulaznih vrata kuće sa Girđom i njenom ćerkom Lilom. Lila je čula za novosti u Azadgunđu i hvali Surađa. Surađ je zagrli srdačno i kaže joj da su oni kao brat i sestra. Surađ kuca na vrata i zvoni uporno. On uzima ključ i otvara vrata zabrinuto. Zapanje se kada ugledaju Čakor kako plače, grli Anđor i drži pištolj ka vratima. Čakori lakne kad ugleda Surađa i spusti pištolj. Surađ dotrči do nje i pita je šta je ovo. Anđor plače isto i zagrli ga čvrsto. Čakor zamuckuje: ,,On… On je došao ovde i rekao da će… da nas uništi sve. Ubio je moju veru… Moja hrabrost se slomila. Pokušao je… Pokušao je da nam oduzme Anđor… Došao je… Ušao je unutra i zavezano Anđor. Probao je da je otme… ali sam došla tu i pronašla je na vreme. Spasila sam je…”
Surađ je zapanjen i pita je ko je to došao.
Čakor: ,,Onaj zli čovek… čovek… koji prati našu porodicu. Ubio… Ubio je i Tuntun. Nijedno dete… Nijedna devojka više nije sigurna ovde. Taj čovek je jako zao… Oteće nam Anđor. On… On… želi da je proda i da je ubaci u zao posao…”
Surađ je zapanjen i zagrli je. Čakor plače i sve mu ispriča detaljno kako je bilo. Anđor ih zagrli i uplašena je. Čakor: ,,Naš… Naš Azadgunđ više nije slobodan. Iako se tako zove (sloboda – azad), on to nije. Moramo da nas oslobodimo od tog straha. “

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site