Akaš je uhapšen!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1225. epizoda – Akaš je uhapšen!

By  | 

Akaš je uhapšen!
Prevod: Maya.

U policijskoj stanici, Imli preti Damodaru ljutito: ,,Čovek može da počini puno zlodela u svom životu, ali će jednog dana morati da plati za sve to. Moraće da se pokaje i da ispašta za svoje grehove… kao što ja sada činim. I šta ste mi rekli? Da sam ja kraljica zla. Ti si to isto. Jedna devojka je silovana. Umrla je pred tvojim očima, a ti si stajao tamo i gledao tako miran. Umesto da joj daš pravdu, nisi hteo ni da ga prijaviš. Srami se!”
Damodar besno hvata ovog zarobljenika za vrat i preti da ga ne pusti. Imli sedne u stolicu sva nasmejana i pita ga: ,,Inspektore, čemu potreba da se odmah tako plašite i skačete? Nema od toga nikakve koristi. Znate, već mi je poslao taj snimak na drugi broj telefona. Vidi ovo. Posao mi je gotov na vreme!”
Ragav gleda na ručni sat i razmišlja: ,,Božanstva, pomozite nam u ovoj drami. Nadam se da je Imli Devi već prijavila tog odvratnog gada!”
Ispred kuće, Čakor viče na Akaša: ,,Nemamo nijedan dokaz protiv tebe u ovom trenutku, ali moj najveći je dokaz moja. Moja vera u samu sebe.”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site