Odbačeno siroče 1266. epizoda – Čakor ugleda Đatina u kolima!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1266. epizoda – Čakor ugleda Đatina u kolima!

By  | 

Odbačeno siroče 1266. epizoda – Čakor ugleda Đatina u kolima!
Prevod: Anabela. Hvala! 🙂
Epizoda počinje sa Anđor koja traži Čakor da joj vrati torbu. Čakor zamoli policajca oko traženja torbe. On joj kaže da mu ne traći vreme više. Čakor mu veli da je u toj torbi bila adresa njene ćerke, brine se da neće moći da pronađe Anđor. Anđor odlazi odatle, stiže na koledž. Pročita ljubavno pisamce od Samira, razbesni se, te priseti Ragava i Čakor. Samir joj priđe što nju još više izbaci iz takta. On je uhvati za ruku i povede, zatim joj pokaže dekoracije. Ona zaplače. Pokaže joj neke stvari i kaže da je to kupovao godinama na dan zaljubljenih, ali nikada nije uspeo da skupi hrabrosti da joj sve to i da. Nije mogao da joj da poklone, ali danas želi da joj kaže da je voli mnogo. Daje joj balon u obliku srca. Svi prisutni tapšu. Anđor misli na Čakor.
Pukne balon i izvini mu se, pravi se da je ljubazna prema njemu. Predloži da uveče imaju proslavu u njenom omiljenom klubu. Ona ode, a on se nasmeje. Anđor onda kaže sebi da mora da ga nauči lekciju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site