Odbačeno siroče 1283. epizoda – Samir uvredi Čakor!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1283. epizoda – Samir uvredi Čakor!

By  | 

Odbačeno siroče 1283. epizoda – Samir uvredi Čakor!
Samir dovede Anđor u hram i zakune joj se da će je uvek voleti i poštovati. On obiđe sa njom krugove oko idola i potom je u naručju spusti niz stepenice. Punam i Minti ih ugledaju zajedno. Anđor zahvali Samiru. On je poljubi u čelo. Anđor ga slaže da i ona njega voli i ode. Kasnije, ona kaže Punam da Samir ne zaslužuje ni njeno prijateljstvo i da će uskoro videti šta će se desiti.
Samirov tata pita Samira ko je Anđor i da li ga on na koledž šalje da se zabavlja ili da uči. Samir prebaci Čakor što je rekla njegovima za Anđor. Čakor se pravda da je to uradila za njegovo dobro. On joj opet zatraži da mu se ne meša više u život, te da on mnogo voli Anđu i da se ona izvinila Čakor. Kaže joj i da ne zaboravi da je to njegova kuća i da je ona tu samo gost. Njegov tata se naljuti i digne ruku na njega. Čakor ga spreči da udari Samira. Samir je i dalje neprijatan. Pravda Anđor i traži od svojih da je upoznaju pa da onda donesu zaključak o njoj. Njegov tata veli da bogataši baš i nisu ljubazni, ali pristane da upozna Anđor. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site