Odbačeno siroče 1345. epizoda – Čakor stiže po svoju ćerku!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1345. epizoda – Čakor stiže po svoju ćerku!

By  | 


Odbačeno siroče 1345. epizoda – Čakor stiže po svoju ćerku!
Prevod: Maja 😀

Ranviđejeva tetka obavlja s Anđor i Ranviđejem obrede posle venčanja. Ranviđej gleda Anđor zlokobno. Tetka mu kaže da dođe da pronađi prsten u tanjiru. Ranviđej se složi, sedne i hvata joj ruku. Svi prisutni vide ovo i zabrinu se. Anđor se okrene i otrči odatle. Ranviđej misli kako je čeka za njihovu prvu bračnu noć.
Čakor spreči Samirovu majku na putu i pita je kako može ovo da pusti da se desi iako zna da je Ranviđej đavo koji je ubio Samira, zašto ne misli o njemu i ne zaštiti njegovo dete u Anđorinoj utrobi. Ova odbija da objašnjava išta i odgovara da joj ne mogu pomoći, neka prekine da se viđa sa njima. Ode. Čakor je odlučna da spasi svoje dete bez obzira na to hoće li joj ova pomoći ili neće. Zato se prerušava i ulazi unutra gde vidi Anđor s Ranviđejem, pa se sakrije i uleće u neku praznu mračnu prostoriju. Tu, ona nalazi pištolj, kratko se pomoli i iziđe ispred. Plesačice dođu na nastup. Čakor im se pridruži. One plešu uz neku ljubavnu pesmu (Aa Re Pritam Pyaare). (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site