Odbačeno siroče 1348. epizoda – Čakor se udruži sa Vanšikom!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1348. epizoda – Čakor se udruži sa Vanšikom!

By  | 


Vanšika savetuje Čakor da ne pokušava da spasi te ljude inače će im plan propasti. Ranviđej govori kako će prodati devojku i dobiti za nju lepe pare. Čakor se nervira i kaže Vanšiki da bi Ranviđaj trebalo da se stidi, isto je uradio sa Prakašem a kad je Samir saznao istinu, ubio ga je. Vanšika je upita da li je Ranviđej poslao Prakaša u ring, da se bori. Čakor potvrdi i doda da ga je Ranviđej ubio kad je ovaj izgubio bitku. A ubio je posle i Samira jer je on saznao istinu, samo što njoj niko nije hteo da poveruje. Zašto bi ona od svoje ćerke napravila udovicu, Ranviđej ga je ubio. Vanšika se rasplače. Ranviđej ode sa svojim ljudima, ali povedu i one nesrećnike sa sobom. Čakor se zakune da će osloboditi to selo iz Ranviđajevih kandži i da ne ide nikud dok to ne uradi. Vanšika izjavi da želi i ona da se pridruži njenoj borbi kako bi duša njenog brata dobila mir. Čakor joj kaže da je rizično, ali Vanšika je odlučna i spremna. One se zakunu i spoje ruke. Anđor im se pridruži. Čakor kaže Vanšiki da se ona i Anđor moraju vratiti u Ranviđajevu kuću. Potom nazove Đaju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site