Odbačeno siroče (135.ep.) - Arđun Desai menja odluku, Čakori je opet rob!

Indijske Serije

Odbačeno siroče (135.ep.) – Arđun Desai menja odluku, Čakori je opet rob!

By  | 

BeFunky Collage

Odbačeno siroče (135.ep.) – Arđun Desai menja odluku, Čakori je opet rob!
Prevod: Sara. Hvala! 😀
Aabha i Ishwar razgovaraju o Čakori i Bhaiyayiu.Ishwar govori da Bhaiyayi ne može ništa da učini i da menja boju. Arđun Desai razgovara sa seljanima u korist Bhaiyayia.On govori da će ispuniti svoja obećanja.Bhaiyayi se složi. Arđun se i kaže da neće pustiti ovog prevaranta.On drži Čakori za ruku.Arđun Desai iznosi stav da će Čakori ostati u palati sa Kamajnarajanom Rajwanshijem u palati.Svi su šokiran. On govori da neće ostati kao sluga, već kao volejno dete.Govori da neće biti nikakvih lanaca.Imli se buni i kaže da će Čakori ostati sa njima kod kuće. Arđun Desai joj kaže da ovo nije stvar poput prodavanja papirnih zmajeva na ulici. Arđun Desai ih zatim pita da li će dati glas Bhaiyayiu.Svi ćute.Manohar pita šta se dešava i pokušava da ih zaplaši. Bhuwan traži od Kasturi da pusti Čakori.Svi se slože.Bhaiyayiu je drago i kaže da postoji zbog ljubavi.Govori da je Aazadgaanj raj i da neće dozvoliti da ga neko slomi. Bhaiyayi im kaže da odu svojim kućama.Bhuwan i Kasturi su do Čakori.Manohar ih zamoli da odu.Oni blagoslove Čakori. ‘ Chale Chakori Chand ko Choone’ pesma je u pozadini.Čakori se smeši. Čakori se pozdravlja sa njima, a zatim svi odlaze na svoju stranu. Arđun govori Bhaiyayiu da je slomio poverenje svih, želi da razgovara sa Desaiem koji je otkupio slobodu ljudi. Bhaiyayi mu kaže da ode.Arđun govori da će reći sportskom savezu da je Čakori rob.Bhaiyayi kaže Manoharu da ga izbaci a on će razgovarati sa Desaiem. Manohar traži od svojih gorila da prebiju Arđuna i izbace ga van palate, međutim Arđun prebija gorile i baca ih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site