Odbačeno siroče (150.ep.)- Ranđana uzima sve stvari nazad koje je poklonila seljanima!

Indijske Serije

Odbačeno siroče (150.ep.)- Ranđana uzima sve stvari nazad koje je poklonila seljanima!

By  | 

12208580_876211669164659_5901550202095490322_n

Odbačeno siroče (150.ep.)- Ranđana uzima sve stvari nazad koje je poklonila seljanima!

Bhaiyayi kaže Čakori da ima odobrenje da prespava kod roditelja, on govori deci da sutra rano ustaju jer će ići do škole.Tejaswini se pita šta se desilo Bhaiyayu.Girdhari razgovara sa čelnicima stranke i vidi vest da je Bhaiyayi Rajwanshi pobedio na izborima.Oni misle kako će Bhaiyayi doustati od obećanja.Čakori dolazi u selo i svi se srećni. Kasturi i Čakori su zajedno, Kasturi je drži za ruku, plače dok se priseti kako je vukla Čakori u palatu.Kasuri se izvini i kae da želi da bude ovako, dodaje da je obo kao san.Čakori joj traži da ne plače i da uđe u kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


‘Dheere dheere chaun me rang banke’ pesma je u pozadini. Oni gledaju svoj dom i prisećaju se lepih trenutaka.Dadi kaže Kasturi da uradi aarthi za Čakori i da joj stavi vence cveća.Svi se smeše.Ranđana priča sa ocem i kaže da je Bhaiyayi pobedio na izborima.Tejaswini dođe do nje i kaže joj da je gubitnica.Ranđana kaže da su oni porodica i da je ona sve zaboravila.Tejaswini kaže da nije očekivala da joj podmetne hranu i podplati doktora kako bi pobedila na izborima.Ranđana joj se ruga, a Tejaswini joj uzvraća istom merom. Tejaswini kaže da porodica treba da ima ljubav i jedinstvo, a oni to nemaju.Ona za to osudi nju, doda da nastavi da priča sa njenim tatom i odlazi.Dadi traži od Čakori da napiše svoje ime na Hindi jeziku.

 

Zdravo, ja sam Sara, vasa moderatorka! Uzivajte u prevodima kako u mojim tako i u ostalim!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site