Surađ i Čakor konzumiraju brak, siledžije dolaze i jure Čakor!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (847. ep.) 10.08.2017. – Surađ i Čakor konzumiraju brak, siledžije dolaze i jure Čakor!

By  | 

Čakor gleda šokirano i pita ih gde je Surađ. Oni se smeju. Siledžija joj zapreti: ,,Pusti Surađa i misli prvo o svom životu! Ko zna šta će se tebi desiti?”
Čakor se naljuti, uhvati siledžiju i preti mu da će da ga ubije.
Drugi siledžija: ,,Slobodno ga ubij. Ne zanima nas.”
On uzima pištolj i upuca tog čoveka. Čakor se zaprepasti i krene da beži odatle. Ona trči, a utom joj nanognica ispada. Ona ulazi u automobil i želi da pobegne od tih siledžija. Ipak, oni je prate. Surađ donosi hranu za Čakor i vidi da je nema tu. On se zabrine i krene da je traži: ,,Gde je to moja ženica otišla? Dobro… Ostaviću ovde doručak. Uskoro će da se vrati.”
Čakor vidi da je siledžije prate i pita se zašto li je oni jure. Jedan od siledžija vadi pištolj i puca ka autu. Čakor je šokirana, kad vidi da je guma na automobilu pukla.Imli i Vivaan se mole u hramu. Imli oseća da nešto nije u redu, zabrine se i pomoli se za Čakor.Utom, na putu, Čakor izlazi brzo iz automobila i beži odatle. Siledžije je jure i traže. Čakor vidi da oni dolaze i ne zna gde sada da ide. Ona je šokirana i zabrinuta. Siledžije hodaju ka njoj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Imli traži Vivaana. Ona se povredi i pada na zemlju. Ona vrišti i traži pomoć. Žene kažu Vivaani da je Imli na podu. Teđaswini oseti da nešto ne valja i brine se. Surađ traži Čakor. Bhaiya ji pita da li je Čakor nestala. Teđaswini i Kasturi se zabrinu, kada čuju to.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site