Čakor uperi pištolj u Kamala, Vivaan pronalazi Imli!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče (849. ep.) 14.08.2017. – Čakor uperi pištolj u Kamala, Vivaan pronalazi Imli!

By  | 

Čakor uperi pištolj u Kamala, Vivaan pronalazi Imli!
Prevod: Maya i Nina.

Epizoda kreće kako Vivaan doziva Imli i traži je. Neka žena dolazi i kaže mu da je Imli pala i odveli su je doktoru, jer je trudna. Vivaan se šokira, pomoli za Imli i njihovo dete. On ode odatle. Imli odbija da uradi proveru. Doktor joj kaže da treba, trudna je. Žena joj kaže isto. Imli se naljuti i izgrdi žene. Ona ih pita da je puste da ide kod svog doktora. Imli uzima telefon od žene i zove svog doktora. Surađ i Čakor su u putu, voze se autom.
Surađ: ,,Znaš, Čakor. Kada sam ustao i doneo ti doručak, video sam da te nema na krevetu. Onda sam tražio okolo i nigde te nije bilo. Prvo sam pomislio da se šališ, a onda sam se zabrinuo. Ti… Čakor?”
On se okrene i iznenađen je. Na sedištu iza, Čakor spava. Surađ skida svoju jaknu i prekrije je njome. On je pomazi po licu i kaže da je nikada neće ostaviti samu. On joj govori: ,,Šta bi ti se desilo da nisam došao na vreme? Neka sva opasnost prvp pređe preko mene. Volim te, Čakor. Ne mogu ni da ti iskažem koliko te puno volim ja.”
On je gleda i zaplače.. Ona se budi i vidi ga: ,,Surađ.” On je srećno zagrli i kaže da zna ko joj je to uradio – Bhaiya ji. Ona gleda i potvrdi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site