Čakor izjavi svoju ljubav Surađu!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 953. epizoda – Čakor izjavi svoju ljubav Surađu!

By  | 

Čakor izjavi svoju ljubav Surađu!
Prevod: Maya.

Epizoda počinje sa Paki, koja nazove Surađa “stenom” jer ništa u životu ne razume. Ona ga pogleda besno i ode odatle. Čakor priđe Surađu i pita ga: ,,Rekao si nam da se držimo podalje od tebe i tvojih šefova ili ćeš ti da… Nisi završio, Surađ. Ili ćeš šta da učiniš? Ili šta?”
Surađ se okrene ka njoj i ugleda je. Čakor mu se još bliže približi i hrabra je. On je stegne za ruku i zapreti joj ponovo: ,,Ubiću te, ako Imli to bude želela. Ali ja…”
Čakor se nasmeje i upita ga izazovno: ,,Ali ti ne želiš da me ubiješ ipak?”
On je uhvati snažno ljutito. Zapreti joj ponovo: ,,Slušaj me, ti, Čakor… Ja nemam ni ljubavi ni osećanja. Mogu da te ubijem danas. Sada i ovde. Jasno?!”
Čakor sada njega stegne za majicu i povuče k sebi: ,,Tvoja osećanja su nestala. Ipak… moja nisu. Ja i dalje imam osećanja za tebe, Surađ. Kada si ti povređen, i ja taj bol osetim odmah. Kada posrneš, ja ću da te pridržim. Moja je sreća sa tobom povezana. Naša su srca vezana, Surađ… Shvati to više. Seti se! Molim te, seti se više! Moja cela je sreća povezana sa tobom. Sa tobom! Ti si moja sreća. Moje ime za sreću si ti, Surađ, ti!”

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!