Šerbet od brusnice - 31. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 31. epizoda

By  | 

Šerbet od brusnice – 31. epizoda

U pokušaju da nastavi svoj život normalno, kao i do sada, Omer krije svoju bolest. On reši da stavi svoje voljene ispred sebe i slaže ih da mu nisu otkrili ništa posebno. Kivildžim lakne kada čuje dobre vesti od njega. Za nju je trenutno Doga, koja je u nervnom rastrojstvu, prioritet.
Nursema je presrećna kako teče prodaja njenih umetničkih dela. Upoznaje i Ertugrula, njih dvoje uživaju u zajedničkom društvu.
Pembe se ceo život pretvori u pokušaj da porazgovara sa Alev, na koju sikće prvi put kada je sretne. Alev pogode njene reči i stoga odlazi kod Abdulaha, ali primorana je da se vrati bez onoga što je želela da postigne tom posetom.
Doga neće ni da čuje da Fatih vidi njihovu malu ćerkicu, i pokušava da suzbije svaki njegov pokušaj da to promeni, ali je na kraju očekuje jedno iznenađenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *