Odbačeno siroče – od 431. do 440. epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Odbačeno siroče – od 431. do 440. epizode

By  | 

31

431: Chakor uspe da pobegne u tunel i Khastha pokuša da je uhvati, ali ubrzo je prati. Bhaiya ji ispituje Vivana ali Ranjana odgovori u ime njenog sina. Khastha uhvati Chakor, ali ona uspe da pobegne. Bhuvan teši uplakanu Kasturi kojoj Chakor mnogo nedostaje.

432: Vivan i Imli pričaju o nedostatku vode i odluče da nađu rešenje za to. Khastha uspe da uhvati Chakor. Kasnije, on joj se približava sa nožem, ona ga moli da je ne ubije.

433: Chakor je srećna jer je Sultan došao da je spasi i pošto je Khastha upozori, konj ga udari i pobegne sa njom.  Om dođe do rupe u zemlji i doziva svoju majku. Chakor je srećna jer joj je Sultan pronašao izlaz i odluči da kaže svima za džokera. Bhaiya ji ispituje Imli o pomaganju Vivanu  u tome da ga izda i onda je podseti na kaznu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


434: Bhaiya ji ispituje Manohara zašto je pomogao Vivanu i onda mu da kaznu. Onda Bhaiya ji preda sve odgovornosti Suraju. Om i Khastha izraze svoju sreću videvši Chakor spašenu i onda ona kaže Khanni i svima za tajni tunel. Imli se umori dok odrađuje kaznu i onda je Ram Singh upozori da nastavi. Ranjana obeća Bhaiya ji-u da želi da Vivan bude kao on i pita ga da mu da vođenje/rukovanje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site