Odbegle neveste 13. i 14. epizoda!

Odbegle neveste - Kaçak Gelinler

Odbegle neveste 13. i 14. epizoda!

By  | 

Odbegle neveste 13. i 14. epizoda!
13 epizoda

Kainatin otac je besan zbog scene koju zatiče. Šebnem žuri da pomogne Canu i Kainat. Šebnemina laž dovodi do neočekivanog zbližavanja izmedju nje i Cana.Šebnem i Selim su prinudjeni da idhu na zajedničko poslovno putovanje. Šebnem oseti bol kad vidi Huliju blizu Selima. Videći da Almila višer pažnje posvećuje Onderu, Ozgur se razočara. Almila ne razume Ozgurevu distancu.

14 epizoda

5Kainatin otac gleda video u kom Can priznaje ljubav njegovoj kćerci. On traži Cana. Kainat je bukvalno zatvorena kod kuće. Can je odlučan da ne ostavi Kainat samu. Uprkos Šebneninoj reakciji, Selim se ne predaje. Uzima Šebnem za svog pomoćnika. Saznavši da su se Ozgur i Onder dogovorili u vezi nje, odlučuje da oboje izbaci iz svojih života.

Sve epizode serije Odbegle neveste

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *