Odbegle neveste 2. epizoda!

Odbegle neveste - Kaçak Gelinler

Odbegle neveste 2. epizoda!

By  | 

Odbegle neveste 2. epizoda!
Nakon Kasipove pretnje u emisiji, Kainat ima noćne more. Pažnja koju odbegle neveste dobijaju izgleda da najviše prija Šebnem. Ona ponovo odlazi na jahtu i pokušava da se približi svom voljenom.Šebnem svoj bes pokuša da leči kupovinom, ali se samo još više razljuti kad shvati da su joj kartice zablokirane.

Kainat dobija pismo i paket od svojih iz Izmira. U pismu joj sestra piše da je otac sve njeno polomio i pocepao, jedino je uspela sačuvati to što joj je poslala.Ona joj kaže da ako planira da se vrati u Izmir to ne čini, zbog dobrog svih njih.Da jedna nesreća prati drugu, dokazuje to da odbegle nesveste moraju da se odsele iz stana Šebnenime tetke.

Nakon uspešnog snimanja, Ege i Kainet odlaze kod njega kući da proslave. Za to vreme Šebnem i Almila napuštaju kuću u kojoj su bile. Nermin dolazi kod Egea, pa želi da zna ko je Kainet.Kainet besna i povredjena odlazi.

Sve epizode Odbegle neveste

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *