Odbegle neveste 3. epizoda!

Odbegle neveste - Kaçak Gelinler

Odbegle neveste 3. epizoda!

By  | 

Odbegle neveste 3. epizoda!

Devojke sada stanuju kod brata Mufita. Ege daje sve od sebe da povrati Kainitino poverenje, ali ona žestoko odbija svaki pokušaj razgovora. Šebnem razgovara sa majkom,kako bih joj poslala nešto novca, pa joj otac predlaže da ako joj ne odgovaraju uslove u kojima živi, vrati se svojoj kući.Šebnem to odbija i kaže da će uspeti bez njegove pomoći. Otac joj govori da će joj kupiti kuću u Istanbulu ako dva meseca bez njegove pomoći živi tu, niko ne može da joj pomogne za to vreme, čak ni Seniha.

Šebnem sa odbeglim nevestama traži kuću za iznajmljivanja, a i posao kako bih dokazala ocu svoju spremnost za život u Istanbulu.Seniha odlazi kod Mufita i govori mu da je Šebnem mesto pored nje, a ne sa njim.

Sve epizode Odbegle neveste

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *