Odbegle neveste 23. i 24. epizoda!

Odbegle neveste - Kaçak Gelinler

Odbegle neveste 23. i 24. epizoda!

By  | 

Odbegle neveste 23. i 24. epizoda!

23 epizoda

Devojke se raspravljaju sa prodava;icom koja je došla njihovoj kući. Ona im kaže da će uskoro jedna od njih raskinuti sa dečkom. Almilu to uplaši I počne da se drži podalje od Ozgura. Ozgur, koji saznaje za to, čini sve da sačuva svoju vezu. Sebnem nalazi prsten u Selimovom džepu. Razmišlja da će je Selim zaprositi. Kainat odlazi u poseti Kanu.

24 epizoda

Sebnem pripada Selimovu bračnu ponudu. Sebnem I Selim su zbunjeni sa svojom odlukom. Ipak, oboje su odlučni da čine pravi korak za svoju budućnost. Sebnem nadje rešenje, te traži od Selihe pomoć. Odluka Sebnem I Selima da stupe u brak, tera I Ozgura na razmišljanje. Ozgur priprema iznenadjenje za pripremu venčanja.

Sve epizode Odbegle neveste

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *