Odbegle neveste 17. i 18. epizoda!

Odbegle neveste - Kaçak Gelinler

Odbegle neveste 17. i 18. epizoda!

By  | 

Odbegle neveste 17. i 18. epizoda!

17 Epizoda
Dok se raspfravlja sa Selimom, Šebnem doživi nezgodu. Doktor govori da narednih 48 sati ne sme da spava. Prijatelji čine sve kako bih je sprečili da spava. Kainatina odluka odvodi njenu vezu sa Kanom u novom smeru. . Kainatin prvi dan na setu je veoma težak. Ona traži od Kana da joj pomogne da se pripremi oko uloge. Amlila I Ozgur odluče da Ondera spase od samoće.

18 epizoda
Šebnem daje pismo Selimu, ali on nije uveren u njena osećanja. On odlučuje da ubedi Šebnem da mu prizna šta oseća. Ipak, da Šebnem prekine svoju tvrdoglavost, nije lako kao što je on mislio. U potrazi za svojim ocem, Kainet nalazi Kana pred sobom. Kanovi napori ga približavaju Kainat. Alima saznaje sve o Adi. Almila I Ozgur odlučuju da spasu Ondera od Ade.

SVE EPIZODE ODBDEGLA NEVESTA

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *