Odbegle neveste 21. i 22. epizoda!

Odbegle neveste - Kaçak Gelinler

Odbegle neveste 21. i 22. epizoda!

By  | 

Odbegle neveste 21. i 22. epizoda!

21 epizoda

Selim juri za svojim ukradenim automobilom. Šebnem ne namerava da ga ostavi samog. Selim I Šebnem prave igru da bi došli do auta. Lopovi shvataju situaciju I hvataju ih. Mladi ljudi se angažuju za bračno iznenadjenje koje je Mufit pripremio za Senihu. Ipak, stvari nisu jednostavne kako su se oni nadali. Uprkos svim svojim naporima Šebnem ne može da spreči da se Ajdan I Selim sretnu.

22 epizoda

Nema se šta reći o Selimovom zadovoljstvu, koji je uz Šebnem. Ozgur I Kan žele da to proslave. Ali muškarce čeka lose iznenadjenje. Šebnina neočekivana reakcija iznenadi sve. Selim je rešen da slomi tu Šebninu tvrdoglavost. Ege ne može da podnese da izgubi Kainat, te pravi nov plan. Egova igra stavlja Šebnem I Almilu u težak položaj zajedno sa Kainat.

Sve epizode serije Odbegle neveste

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *