Odbegle neveste 29. epizoda! Kraj sezone!

Odbegle neveste - Kaçak Gelinler

Odbegle neveste 29. epizoda! Kraj sezone!

By  | 

Odbegle neveste 29. epizoda! Kraj sezone!

Sebnem je veoma ljuta zbog klevete koja je bačena na nju zbog interneta. Uz Selimovu pomoć, ona uspeva da opere svoje ime. Ipak, njen protivnik nema nameru da se zaustavi. Sa hakovanjem njene web stranice, Sebnem nalazi mnogo nesrećnih ljudi ispred sebe. Kan ima loše dane, jer pokušava da sakrije ono što se desilo izmedju njega i Pinar.Pinar nastavlja da se približava Onderu.

Sebnem saznaje šta se dogodilo i stroga je prema Kanu. Almila je veoma uzbudjena jer saznaje da će doći Ozgurova sestra.Ozgur pokušava da je umiri, ali čini se da Almilina zabrinutost nije uzaludna.

Sve epizode Odbegle neveste

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *